Request edit access
Magyar Pumi Klub Adategyeztetés
Tisztelt Pumi tulajdonos!

Az EU új szabályozásának (GDPR) értelmében a korábban valamilyen formában megadott adatok megerősítésére szeretnénk kérni, ezért hozzájárulást kérünk arra vonatkozóan, hogy adatait jogszerűen használhassuk a továbbiakban is a MPK weboldalán, például a kennel és a fedezőkan ajánlóban.

A MPK tevékenységét többek között „Az állattenyésztésről szóló 1993. évi CXIV. törvény” , a 98/2013 (X.24) VM Rendelet, valamint a Földművelésügyi Miniszter 62/2016. (IX. 16.) FM rendelete szabályozza, melyekből következően az állományt, annak feltalálási helyét, és a tulajdonosok adatait nyilván kell tartani, ezért a nyilvántartáshoz nem szükséges külön hozzájárulás..

Adatai eredetileg is jogszerűen kerültek hozzánk, önszántából regisztrált fedezőkan adatbázisba, a kennelek listájára, vagy belépési nyilatkozatot küldött számunkra, amikor belépett egyesületünk tagjai közé. A MPK weboldalon való megjelentetés azonban az Ön hozzájárulásához van kötve. A webes felületeinken ezen felül azok a kennelek és fedezőkanok szerepelhetnek, valamint kölyökhirdetésben azon almok jelenhetnek meg, melyek tulajdonosa rendezett tagsági viszonnyal rendelkezik (befizetett tagsági díj).

Kérjük szánjon néhány pillanatot adatai ellenőrzésére és frissítésére.

Hozzájárulását bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatja az office@pumiklub.eu -mail címre küldött üzenettel, illetve megadott adatait bármikor módosíthatja az e-mail címre küldött levélben.

Amennyiben nem küldi meg megjelentethető adatait, valamint esetleges tagsági díj elmaradását nem rendezi 2018. június 5.-ig, úgy a weboldalon a továbbiakban nem tudjuk megjelentetni adatait.

Megértését és további hozzájárulását előre is köszönjük.

Budapest, 2018.május 25.

Árkosi József sk
MPK elnök


Kérjük válaszoljon a kérdésekre, miszerint hozzájárul adatai kezeléséhez:

A Magyar Pumi Klub hivatalos oldalán (www.pumiklub.eu) a fedezőkan adatbázisban, illetve a kennelek bemutatásánál a következő adataimat kérem feltüntetni:
Email address *
Név *
Your answer
Kennelnév / vagy, "nem" *
Your answer
Település / vagy, "nem" *
Your answer
Telefonszám / vagy, "nem" *
Your answer
Weboldal / vagy, "nem" *
Your answer
facebook oldal / vagy, "nem" *
Your answer
Alulított a fenti tájékoztatást tudomásul vettem, és kifejezetten nyilatkozom arról, hogy kérem az általam közölt adatok a MPK internetes felületén való megjelentetését. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy