Request edit access
Haku I/O -Speksin tekijäporukkaan
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi lähteä mukaan tekemään huikeaa speksiä! Valitse alla olevista tiimeistä kaikki, joista olisit kiinnostunut ja kirjoita avoimeen kommenttikenttään ensisijainen valintasi, sekä mahdolliset erityistaidot joista uskot olevan hyötyä speksissä.
Lopullinen sitoutuminen produktioon tehdään tiimien valinnan yhteydessä, josta vastuussa on kunkin tiimin vastaava tuottislainen. Tiimien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti innokkuus, halu sitoutua ja heittäytyä täysillä mukaan!

Treenit alkavat heti info- ja valintatilaisuuksien jälkeen improilla, sekä bändin, tanssijoiden ja näyttelijöiden omilla treeneillä. Varainhankinta, markkinointi ja virkistys aloittavat myös hommat saman tien, visuaalinen ja tekninen tiimi puolestaan heti kun roolitukset on tehty ja hahmot alkavat muotoutua! Esityskausi sijoittuu maalis-huhtikuulle ja treenit luonnollisesti lisääntyvät esityksien lähetessä. Speksi sitoo siis lähes koko lukuvuodeksi, mihin kannattaa asennoitua jo heti alkuun :)


Nämä tiedot tallennetaan I/O-Speksin tuotantotiimin käyttöä varten tekijäporukan valintaprosessin ajaksi, jonka jälkeen tiedot hävitetään. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä luovuteta ulkopuolisille.
Sähköposti *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Olen kiinnostunut/haluaisin olla *
Required
Erityistaidot, kommentit ja muut terveiset
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service