Request edit access
ACTUACIÓ AL SKATEPARK DE SUECA
Les pistes de patinatge són una instal·lació molt important al nucli urbà de Sueca que aporta alternatives lúdico-esportives a la nostra població. Conscients del seu ús i del nombre d'usuaris que les freqüenten a diari, seguim en la nostra línia d'actuació de millora i en breu emprenem una nova intervenció de la qual ja han començat els treballs preparatoris.

En el 2016 s'ha millorat l'espai enjardinat i el drenatge de la zona. Al present exercici pretenem intervindre sobre els elements de patinatge existents, per en un futur poder ampliar els mòduls.

Hem habilitat aquest espai on podeu fer-nos arribar qualsevol suggeriment o proposta de millora per a properes intervencions en la instal·lació.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Las pistas de patinaje son una instalación muy importante en el núcleo urbano de Sueca que aporta alternativas lúdico-deportivas en nuestra población. Conscientes de su uso y del número de usuarios que las frecuentan a diario, seguimos en nuestra línea de actuación de mejora y en breve emprendemos una nueva intervención de la que ya han comenzado los trabajos preparatorios.

En el 2016 se ha mejorado el espacio ajardinado y el drenaje de la zona. Al presente ejercicio pretendemos intervenir sobre los elementos de patinaje existentes, para en un futuro poder ampliar los módulos.

Hemos habilitado este espacio donde puedes hacernos llegar cualquier sugerencia o propuesta de mejora para próximas intervenciones en la instalación.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service