Request edit access
A történelmi sérelmekhez való viszonyulás és az előítéletesség összefüggése roma populációban
Kedves Kitöltő!

Hajdú Rebeka vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem BA pszichológia szakos végzős hallgatója. Szociálpszichológia műhelymunkámban a történelmi sérelmekhez való viszonyulás és az előítéletesség összefüggését mérem roma populációban.

Kutatásomban roma származású, 18. életévüket betöltött felnőtteket keresek. A kérdőívek kitöltése önkéntes alapú, anonim módon történik és bármikor megszakítható. Körülbelül 15 percet igényel. A kapott információkat az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezelem. Az adatokat kizárólag ezen kutatás keretében használom. Az eredményeket statisztikai elemzésekkel értelmezem és dolgozat formájában mutatom be.

Szeretném felhívni figyelmét arra is, hogy a vizsgálati eredményekről nincs módom személyes visszajelzést adni, hiszen személyazonosító adatok hiányában az Ön válaszai semmilyen formában nem lesznek visszavezethetőek Önhöz. Ha bármilyen kérdése van a kutatással vagy a kérdőívekkel kapcsolatban, forduljon hozzám vagy témavezető oktatómhoz bizalommal a megadott elérhetőségeken keresztül:

Kutatást vezető hallgató: Hajdú Rebeka (hajdu.rebeka.kutatas@gmail.com)
Témavezető oktató: Kővágó Pál (kovago.pal.lajos@btk.ppke.hu)

Köszönöm, hogy részvételével segíti a kutatásomat!

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, a vizsgálat céljáról a szükséges tájékoztatást megkaptam, és önként hozzájárulok adataim tudományos célú felhasználásához. *
Roma identitásúnak vallja magát? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service