Request edit access
[Înscrieri Gratuite] - Competenţe Antreprenoriale: Ultimele CURSURI GRATUITE 7 zile la Predeal sau Poiana Brasov
Ce zici de o saptamana minunata la munte in care sa imbini perfect invatarea de notiuni utile despre antreprenoriat, relaxarea si socializarea cu alti antreprenori?

Rezerva-ti un loc la ultimele cursuri gratuite de Competente Antreprenoriale, completand formularul de mai jos. Locurile sunt limitate. Grabeste-te si nu rata aceasta frumoasa oportunitate de networking si de imbunatatire a abilitatilor antreprenoriale.

⭕️ Cursurile noastre de antreprenoriat sunt despre oameni, povești de viață, parteneriate frumoase de afaceri, timp de calitate, energie și relaxarea la munte.

⭕️ Este cel mai plăcut mod de a te deconecta, de a ieși din rutina zilnică și de a descoperi noi soluții pentru afacerea ta.

⭕️ Ne aflăm pe ulltima sută de metri și la ultimele ediții ale cursului de #antreprenoriat. Au mai rămas doar 5 grupe.

⭕️Dacă nu ai ajuns la cursurile noastre, te invităm să te bucuri de o experiență antreprenorială de excepție și să cunoști alți antreprenori ca tine, dornici să aducă schimbare în business-urile pe care le gestionează.

⭕️ Vino și tu alături de comunitatea oamenilor de business dornici să se dezvolte! Înscrieri și detalii aici:👉completand formularul de mai jos.

--------------------------------

❗️ Cine poate participa la aceste cursuri gratuite de 7 zile?

Antreprenori, asociati, care gestioneaza o companie din Regiunea Centru.

- Conditiile de eligibilitate pot fi vizualizate aici: https://bit.ly/2MmkdkM
- Lista codurilor CAEN eligibile poate fi vizualizata aici: https://bit.ly/2Be2Gmk

---------------------------------

📌 Bine de știut!

✔️ Cursurile sunt gratuite.
✔️ Masa, cazarea și transportul sunt de asemenea gratuite.
✔️ Poți să alegi să vii cu mașina personală și îți vom deconta combustibilul în funcție de distanța parcursă până la Predeal.
✔️ Tot ceea ce trebuie să faci este să te bucuri de noțiunile pe care le vei învăța și care te vor ajuta să găsești noi oportunități și direcții pentru business-ul tău.

Prețul unui astfel de curs este de aproximativ 4.500 RON. Acum ai ocazia să te bucuri de acesta în mod gratuit. Rezervă-ți un loc gratuit acum completand formularul de mai jos!

------------------------------

Cu o tradiție de peste 10 ani în servicii de training, formare și consultanță pentru companii, Aleron Training Center vă invită să participați la cursurile gratuite de competențe antreprenoriale în cadrul proiectului „HR Center Suport – Regiunea Suport”, cofinanțat din Fondul Social European din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Cursurile antreprenoriale gratuite se vor deșfăsura într-o stațiune montană timp de 8 zile. Vino și tu alături de comunitatea oamenilor de business dornici să se dezvolte!

* Vă rugăm verificați cu atenție introducerea datelor, mai ales a datelor de contact, pentru a putea lua legătura ușor cu dvs. mai târziu.

Email address *
Nume si prenume *
Your answer
Telefon *
Your answer
Numele firmei pe care o gestionezi *
Your answer
Domeniul de activitate sau codul CAEN al companiei *
Your answer
Adresa companiei ( obligatoriu: strada, oraș/ comună) *
Your answer
În ce județ este localizată afacerea pe care o gestionezi? *
Te-ai inscris anterior in proiectul HR-Center? *
De unde ați aflat de proiectul HR Center Suport? *
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service