Request edit access
Tini Lelkes Napok - Miskolc
Kedves Táborozó!

Itt tudsz jelentkezni a 2017-es Tini Lelkes Napok Miskolci táborába. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon: http://www.lelkesnapok.hu. Ha az őrbottyáni táborba szeretnél jelentkezni, akkor ezt az űrlapot töltsd ki: https://tinyurl.com/mfnklm4
A táborba 11-15 éves résztvevőket várunk. Idősebbek (15-25 évesek) számára a Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk, melyről itt találsz bővebb információt: http://www.lelkesnapok.hu . Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a tinilelkes@gmail.com email címre.

Mi vár Rád a táborban?
Új barátok, jó közösség, játék, dicsőítés, érdekes témák, kiscsoportos beszélgetések, kalandpark, Szentmise és Találkozás Jézussal.

A tábor ideje: 2017. 08. 03-06-ig csütörtök délutántól vasárnap ebéd utánig.
Helyszín: Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium - 3529 Miskolc, Fényi Gyula tér 2-12.
Részvételi díjak: hálózsákkal: 17000 Ft, ha ágyneműt kérsz: 18500 Ft. Az árban benne van a teljes ellátás, étkezések, szállás, és kalandpark belépő.

Tennivalók: Töltsd ki ezt a regisztrációs űrlapot, és kattints a "Küldés" gombra a lap alján. Ezzel a kitöltött űrlap átkerül hozzánk. Néhány napon belül küldünk visszajelző e-mailt hasznos tudnivalókkal az általad megadott email címre. Ha több embert regisztrálsz, minden egyes emberre tölts ki külön űrlapot!

Ha bármi kérdésed van, írj a tinilelkes@gmail.com címre.

Teljes neved *
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Irányítószám, településed neve, utca, házszám
Your answer
Szülő telefonszáma *
Your answer
Saját telefonszámod
Your answer
Email címed *
Your answer
Kérsz -e ágyneműt, vagy hálózsákot hozol? *
Ágyneművel a teljes részvételi díj 18500 Ft, hálózsákkal 17000 Ft
Közösséged neve
Your answer
Honnan, kitől hallottál a táborról?
Your answer
Étkezésed típusa *
Kérlek írd meg, ha valamit nem ehetsz, vagy speciális étrended van. Ha mindent ehetsz, akkor normál-t írj.
Your answer
Egyéb megjegyzés *
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség, gyógyszer). Részvételi díjjal kapcsolatos kérdések. Írj, ha nem tudsz a tábor teljes idejére maradni!
Your answer
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy