Request edit access
PANTALLES, INFANTS I NOVES TECNOLOGIES. INSCRIPCIÓ.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM I COGNOMS *
TELÈFON (Aquesta dada es tant sols per tenir un contacte ràpid en cas de que hi poguessin haver problemes amb la connexió o amb el pagament. En cap cas, es farà servir més enllà de la data del curs ni per fer-vos arribar cap tipus d'informació *
MAIL *
Marqueu el que correspongui: *
Per acabar el procés d'inscripció cal fer un ingrés de 25€/persona al següent número de compte indicant el vostre nom complet. Si sou socis d'Agambar són 15€/persona. Triodos Bank ES71 1491 0001 2521 3223 0224
Un cop ens hagi arribat la transferència us farem arribar un correu electrònic de confirmació. Si el dia 25 de març no us hagués arribat el correu esmentat, poseu-vos en contacte amb Agambar al telèfon 607 289 298. Gràcies.
Per tal d'acotar la temàtica que s'abordarà a la xerrada, us preguem que ens respongueu aquest breu formulari.
Quants infants teniu:
Edats dels infants:
T'interessa la xerrada per motius familiars o professionals?
Indica'ns dues coses que esteu fent/aplicant amb les vostres infants (o infants que teniu al vostre càrrec) que no us satisfan o que creieu que no esteu gestionant prou bé, respecte a les pantalles i el món digital.
Indica'ns dues coses que esteu fent/aplicant amb els vostres infants (o infants que teniu al vostre càrrec) que cregueu que els hi estan aportant coses positives o que us sentiu a gust en com ho esteu portant a terme, respecte a les pantalles i el món digital.
Com us heu assabentat d'aquesta xerrada?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy