Request edit access
PERPETUUM MOBILE FESTIVAL : Summer Intensive van 20 tot 31 augustus 2018
WELKOM BIJ HET PERPETUUM MOBILE SUMMER INTENSIVE PROGRAM !

Allereerst, bedankt voor je interesse !

De Perpetuum Mobile Summer Intensive is een uitgelezen kans voor dansers om moderne dans technieken zoals Horton en Graham, jazz en hedendaagse dans te ontdekken of diepgaand te bestuderen. Alle danslessen zullen begeleid worden door live muzikanten. Er zullen lessen en workshops worden aangeboden voor zowel amateurs als voor (semi-)professionele dansers die graag hun ervaringen en kennis zouden uitbreiden en verrijken.
De Summer Intensive maakt deel uit van Perpetuum Mobile, een festival gewijd aan dans en andere kunsten die belang hechten aan het lichaam en aan beweging, in het kader waarvan er elke avond culturele evenementen zullen plaatsvinden gaande van tentoonstellingen, dansoptredens, filmvertoningen tot lezingen, jams en concerten. Het hele festival vindt plaats in het Cultureel Centrum Bruegel :

Cultureel Centrum Bruegel
Vossenstraat 1F
1000 Brussel


Let op :
De plaatsen voor de Summer Intensive zijn beperkt en de inschrijvingen zijn enkel geldig na ontvangst van de betaling. Nadat je het formulier zou ingevuld en opgestuurd hebt zal je een e-mail krijgen met alle noodzakelijke informatie over jouw inschrijving. 

Heb je vragen ? Stuur ons een e-mail naar : perpetuummobilefestival@gmail.com


We hopen je te mogen verwelkomen op de eerste editie van het Perpetuum Mobile Festival om samen de dans, de kunst en het leven te vieren,


Maya, Marie-Laure & Fanny


Zou jij graag willen meedoen ? Vul dan via onderstaande link het inschrijvingsformulier in.

Email address *
Hoe heb je over het Perpetuum Mobile Festival gehoord ? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service