Request edit access
Aanmeldformulier BNO gastles: Het leven na de ontwerpopleiding
Tijdens de les Het leven na de ontwerpopleiding laat Vicky Fasten, zakelijk adviseur BNO Advies, je stap voor stap zien hoe je na de opleiding in de beroepspraktijk terecht kunt komen. Dat kan met een baan bij een bureau, of door een eigen ontwerpbedrijf op te starten. De les behandelt in vogelvlucht waar je allemaal vooraf over moet nadenken en welke zaken je tevoren moet regelen. Het gaat er uiteindelijk om hoe je van je baan of je bedrijf een succes kunt maken. Tijdens de les komen ook salarisonderhandelingen, offreren, factureren en acquisitie aan de orde.

Vicky Fasten heeft ruime ervaring als bedrijfsadviseur voor creatieve en culturele ondernemers. Na consultancy functies bij o.a. Total in Support en de Maxwell Group richtte ze een eigen financieel adviesbureau op. Behalve als individuele dienstverlener was ze ook actief als trainer en workshopleider. Vicky heeft zowel een artistieke als financiële achtergrond: na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, behaalde ze de master Kunstbeleid en Management, aangevuld met een post-bachelor Persoonlijk Financiële Planning.

Duur: 10:00 tot 12:00u
Materiaal: hand-out, ontvang je per mail

Aanbevolen literatuur
Deze gastles is gebaseerd op het boek Handboek voor het opzetten van de ontwerppraktijk, door Kitty de Jong e.a.
Zie ook https://www.bno.nl/vraag/publicaties-3/post/handboek-voor-het-opzetten- van-een-ontwerppraktijk-66 voor meer informatie.

Ik ben aanwezig op donderdag 22 november van 10:00 tot 12:00u in HKU X
Naam + achternaam
Your answer
Emailadres
Your answer
Opleiding / jaar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service