Request edit access
Zapisy na kursy i szkolenia
Wybierz kurs i pozostaw kontakt, a przekażę Ci szczegóły
Rodzaj kursów i szkoleń *
Wybierz i zaznacz rodzaj kurs/szkolenie, które Cię interesuje:
Required
Imię
Telefon *
E-mail
Klauzula informacyjna
Administrator danych osobowych - emesz.pl Michał Szafrański - informuje, iż podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w wstępnej rekrutacji na szkolenia i kursy oferowane przez firmę emesz.pl Michał Szafrański. W przypadku braku osoba nie będzie mogła być objęta niniejszą rekrutacją.

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody na ich przetworzenie w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody, ograniczenie przetwarzania, przeniesienie danych spowoduje brak możliwości udziału w procesie rekrutacji. Podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO/Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. Dane udostępniane przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej, Pani/Pana dane osobowe nie podlegają zautomatyzowaniu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych, zgodnie z Umową o dofinansowaniu w/w projektu. Kontakt z osobą właściwą w sprawach danych osobowych jest możliwy pod adresem biuro@emesz.pl (informacja, usunięcie danych, zmiana danych, wniesienie sprzeciwu itp)

Oświadczam, iż zapoznałem (-am) się z treścią powyższej klauzuli informacyjnej.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy