Request edit access
Inscripció a les activitats de la salut i l'esport, curs 2018/19
Omple les dades següents per inscriure't a les activitats de la salut i l'esport.
Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI *
Your answer
Adreça *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Activitat: *
Required
Pagament *
Required
Número de compte (si domiciliat)
Your answer
Les quotes es cobraran mitjançant rebut bancari domiciliat amb venciment el darrer dia de cada mes o pagament en efectiu a les oficines de l'Ajuntament abans del dia 5 de cada mes.
En les inscripcions que es realitzin una vegada iniciat el mes, la quota mensual es prorratejarà i només es cobrarà la part proporcional del que quedi de mes.
Les baixes s'han de comunicar per correu electrònic a infoajuntament@riudaura o al telèfon 972264422 abans del dia 25 del mes anterior al qual es vulgui causar la baixa.
L'Ajuntament de Riudaura es reserva el dret de modificar el programa d'activitats segons el nombre d'inscripcions. Les places són limitades.
Marcant aquesta casella accepto que les meves dades siguin incloses en un fitxer automatizat de l'Ajuntament, per la finalitat indicada, el qual adopta les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable que disposa la Llei orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. S'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts en la legislació vigent, al Registre de l'Ajuntament. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service