Request edit access
Diskutim informativ në panel mbi iniciativën "Low Plastic Zone"
Formulari i regjistrimit për ndjekjen e panelit të diskutimit mbi iniciativën "Low Plastic Zone"!
Të dhënat e kërkuara mëposhtë do të mbeten konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllime statistikore.
Emër Mbiemër *
Mosha *
Gjinia *
Vendbanimi (bashkia) *
A keni njohuri për mbetjet plastike? *
Konfirmimi i pjesëmarrjes *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy