Request edit access
Заявка
за участие в 48-та Национална конференция на учителите по химия с международно участие, София, Факултет по химия и фармация на СУ "Св. Климент Охридски", 25-27. октомври 2019 г.

Попълнете заявката отделно за всеки участник. За да я изпратите маркирайте/кликнете върху квардатчето с надпис "I'm not a robot" в края на заявката, изпълнети изискваната дейност и след това кликнете върху синия бутон "Изпращане".

Заявки за настаняване в Парк хотел Москва се правят от всеки участник самостоятелно до 15.07. 2019 г. Заявките да се направят на електронен адрес marketing@parkhotelmoskva.net за Националната конференция на учителите по химия. В тази заявка не се събират данни за настаняването. При проблеми обадете се на
тел. 02 8161 327. След посочената крайна дата не могат да се гарантират посочените цени и места за настаняване.

Данните, които се събират в тази заявка, ще се изпозват само за организацията на настоящата конференция.
Email address *
Име, презиме и фамилия на участника (данните се събират само за настоящата конференция и няма да се използват за други цели) *
Your answer
Телефон за контакти *
Your answer
Месторабота, училище, ВУ, населено място *
Your answer
Пощенски адрес за кореспонденция, (име и фамилия, квартал, улица, № , пощенски код, град/село, област)
Your answer
Длъжност и/или научна степен
Your answer
Настаняване. Заявки за настаняване в Парк хотел Москва се правят от всеки участник самостоятелно до 31.08. 2019 г. Заявките да се направят на електронен адрес marketing@parkhotelmoskva.net за Националната конференция на учителите по химия. Предложенията за настаняване са обявени на сайта на конференцията. В тази заявка не се събират данни за настаняването, при проблеми обадете се на тел. 02 8161 327. След посочената крайна дата не могат да се гарантират посочените цени и места за настаняване.
Your answer
Участие в официалната вечеря - 35 лв. *
салата, основно ястие с пилешко и свинско месо, десерт, безалкохолна напитка, музика и забавление, алкохол се поръчва самостоятелно от всеки присъстващ
Ще участвам в конференцията като: *
Автор/съавтор на съобщение. Преди началото на конференцията попълва тази заявка и изпраща резюме на съобщението - без такса. Получава програма и резюмета на докладите и съобщенията в началото на конференцията. Слушатели и гости. След предварителна регистрация в посочения срок получават програма и резюмета на докладите и съобщенията - без такса; Слушатели и гости без предварителна заявка, които няма да получат програма и резюмета на докладите и съобщенията - без такса.
Заглавие на доклада/съобщението
Your answer
Автори на доклада/съобщението
Your answer
За представянето се нуждая от компютър и мултимедия
За представянето се нуждая от други средства (моля опишете кратко).
Your answer
Резюметата на съобщенията и докладите се приемат до 25.09.2019 г. на електронен адрес: chemconf@abv.bg . Описание на формата и примерна бланка за резюме и доклад ще намерите на страницата на конференцията на сайта на Факултета по химия и фармация към СУ (Актуално). Резюмета на съобщенията и докладите и програма ще получи всеки участник в конференцията, който е попълнил и изпратил регистрационната форма.
Моля, попълнете заявката отделно за всеки участник. За да я изпратите, маркирайте/кликнете върху квардатчето с надпис "I'm not a robot" в края на заявката, изпълнете изискваната дейност и след това кликнете върху синия бутон "Изпращане".
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy