Request edit access
Membru Asociat sau Formator ATIV?
Dacă ai accesat acest formular înseamnă că ai luat decizia să INVESTEŞTI ÎN EDUCAŢIE alături de noi. Ne bucurăm nespus şi aşteptăm cu nerăbdare să realizăm lucruri cu impact major asupra comunităţii şi a noilor generaţii.
Ai mai jos cele două categorii foarte importante pentru noi şi, de asemenea, pentru dezvoltarea ta. În funcţie de rolul tau, te rog să ne împărtaşeşti ideile tale.

• Membri asociaţi – orice tânăr sau adult care are o idee de pus în practică prin intermediul unei asociaţii studenţeşti, care deţine resurse (oameni, idei, spaţiu, business, capacitatea de a susţine ideile şi proiectele pe care le iniţiază, capacitate de convingere, dorinţa de a ajuta comunitatea în care trăieşte, capacitatea de a atrage sponsorizări, capacitatea de a crea legături cu mediul înconjurător, de a investi timp şi resurse în educaţia şi dezvoltarea profesională a tinerilor, etc.). Acest membru asociat va face parte din conducerea asociaţiei. Vrei să faci parte din conducerea unei asociaţii?

• Colaboratori – formatori – orice persoană, de orice vârstă care este la început în domeniul livrării de traininguri şi doreşte să împartăşească gratuit tinerilor, informaţii pe diverse domenii sau persoane care sunt cunoscute in diverse domenii de activitate şi doreşte să INVESTEASCĂ ÎN EDUCAŢIE, alaturi de noi. Vrei să ai parte de o experienţă frumoasă, să vezi ce înseamnă să oferi informaţii pentru educaţia tinerilor şi să-ţi depăşeşti limitele fiind mândru/ă de ceea ce ai realizat benevol? Uneori satisfacţia maximă nu vine prin resurse financiare. Noi experimentăm asta în fiecare zi.

Fiecare din noi trebuie să oferim ceva societăţii în care traim. Noi INVESTIM ÎN EDUCAŢIE! Tu?

Numele tău: *
Your answer
Adresa de e-mail: *
Your answer
Numărul de telefon: *
Your answer
Doreşti să fii: *
Required
Ce domenii te atrag cel mai mult?
*Cele de mai sus sunt domeniile noastre. Poţi merge pe orice domeniu doreşti sau pe domeniul tau de activitate. Dacă nu este inclus în lista de mai sus, scrie domeniul tau. Suntem curioşi de activitatea ta.
Resursele tale pe care doreşti să le INVESTEŞTI ÎN EDUCAŢIE sunt: *
Your answer
***traininguri, cursuri, workshopuri, oameni, idei, spaţiu, business, capacitatea de a susţine ideile şi proiectele pe care le iniţiezi, capacitate de convingere, dorinţa de a ajuta comunitatea în care trăieşti, capacitatea de a atrage sponsorizări, capacitatea de a crea legături cu mediul înconjurător, de a investi timp şi resurse în educaţia şi dezvoltarea profesională a tinerilor, etc.
De ce doreşti să INVESTEŞTI ÎN EDUCAŢIE? *
Your answer
Alte lucuri pe care vrei să ni le împărtăşeşti despre tine sau ideile tale? *
Your answer
*Răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi folosite doar de către Echipa A.T.I.V pentru contactare.

Ceea ce mai trebuie să ştii este că nu suntem la şcoală, nici la serviciu şi nici la vreun examen. Suntem cu toţii prieteni şi ne dezvoltam împreună, în funcţie de preferinţele şi de personalitatea fiecăruia.

Suntem la început de drum, iar tu vei avea un rol important în dezvoltarea ta şi a asociaţiei.

Datele nostre de contact:
Site: www.ativ.ro
Pagina oficială de facebook ATIV: https://www.facebook.com/ong.ativ/

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms