Request edit access
DESIGN YOUR PERFECT HANIMUN
Pentru că să va oferim o propunere adaptată perfect cuplului vostru, va invităm să ne cunoaștem mai bine :) Prin intermediul răspunsurilor voastre cât mai detaliate, vom putea să realizăm profilul vostru de călători și astfel să definim luna de miere perfectă pentru voi !
Email address *
Felicitări ! Căsătoria este un moment cheie din viața fiecărui cuplu și ne bucurăm pentru voi ! Când e ( sau a fost ) nunta și când va doriți să plecați în luna de miere ? *
Your answer
Aveți o destinație ( sau două) în minte când va gândiți la luna de miere ? Dacă da, de ce ?
Your answer
De pe ce aeroport preferați să plecați ?
Destinațiile exotice sunt dictate de sezonalitate și unele locații amintite mai sus ar putea fi nepotrivite pentru calatorit în perioada în care va gândiți să plecați. Ce preferați din variantele de mai jos ?
Cum va imaginați luna de miere ideală pentru voi ?
In functie si de raspunsul de mai sus si timpul avut la dispozitie, cate zile va doriti sa va bucurati de hanimun ?
Pe lângă transport si transferuri, alegerea hotelurior ofertate este cel mai important aspect de care avem grijă pentru voi ! Ce v-ar place cel mai mult?
Nunta vine la "pachet" cu bătăi de cap : planificări , detalii de tot felul și administrare cheltuieli. Luna de miere nu va fi deloc așa, noi ne vom ocupa de tot : propuneri de destinații ( dacă nu sunteți inca deciși, bilete de avion, transferuri și experiențe) însă pentru asta avem nevoie să știm ce buget avem la dispoziție :
Amost done ! La ultima secțiune va invităm să ne povestiți despre voi, despre destinațiile anterioare, ce așteptări aveți de la luna de miere, dacă aveți cerințe speciale de orice fel și detalii importante de care noi să ținem cont în definirea lunii de miere perfecte pentru voi ! Feel free să scrieți orice și oricât, ne-ar place să aflăm cât mai multe :D
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy