Request edit access
Budi deo XI PDP konferencije
Ove godine, još jedna u nizu, voljena i kvalitetnija!
Dodjite da se družimo zajedno apsorbujemo kreativnu energiju nove dekade!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U KRATKIM CRTAMA:
-> 4 dana
-> 3 lokacije
-> 4 izložbe
-> 2 konkursa
-> 7 predavanja
-> 8 radionica

PDP konferencija je jedan od retkih događaja posvećenih dizajnu i kreativnim medijima u ovom regionu koji beleži više od decenije postojanja.
Tokom vremena kontinuirano je rasla dok nije postala relevantan događaj koji okuplja najznačajnija svetska imena u polju dizajna, kreativnih industrija i umetnosti.
U neformalnoj i nepretencioznoj atmosferi posetioci konferencije imaju priliku da se dodatno edukuju kroz predavanja, panele i radionice, da se povežu sa predavačima i mentorima tokom pauza i neformalnih druženja i da uspostave nove kontakte sa kolegama iz regiona.

OVOGODIŠNJE IZDANJE PDP Konfenrencije bice odrzano od 10. do 13.oktobra na više lokacija, a epicentar dešavanja biće Kulturna Stanica SVILARA.

Bogat multidisciplinarni program okupiće ilustratore na nastupu italijanskog majstora ilustracija Marka Gorana Romana, kao i na predavanju i radionici mladog ilustratora i animatora iz Srbije - Vanje Vikala aka Linncha.
Dizajneri će uživati na predavanju i radionici ''NEO NEO'' studija iz Švajcarske, kao i na predavanjima Ben Johnstona iz Kanade i studija ''Degarau'' iz Portugala, a imaće i nesvakidašnju priliku da posete izložbu “Swiss Style Now” - izložbu 150 plakata švajcarskih autora koji re-interpretiraju čuveni švajcarski stil, u svetu dizajna poznat i kao “Internacionalni stil”.
Dizajneri čije je interesovanje usmereno više ka produkt dizajnu i dizajnu nameštaja, imaće priliku da čuju mnogo korisnih saveta od mladog arhitekte i dizajnera iz Srbije - Marka Oljače.
Ljubitelji fotografije uživaće u predavanju austrijskog fotografa Wolfganga Boscha, a naročito u foto-šetnjama koje će Wolfgang realizovati tokom tri dana u tri smene - te će učesnici imati priliku da eksperimentišu sa različitim tipom i intenzitetom svetla, što i jeste Wolfgangova misija za ovu nesvakidašnju fotografsku radionicu na otvorenom.

LOKACIJE:

Epicentar ovogodišnje PDP konferencije je kulturna stanica Novog Sada-SVILARA.
Kulturna stanica Svilara je novi prostor namenjen kulturi u Novom Sadu.
Nastala je revitalizacijom nekadašnje fabrike svile i jedan je od važnih simbola industrijskog nasleđa grada.
Nalazi se odmah do jedne od znamenitih građevina i naselja u Novom Sadu, Almaške crkve tj. Almaškog kraja u naselju Podbara.

DVORAC EĐŠEG
Objekat Eđšeg izgraden je 1890. godine za potrebe streljačkog društva Novog Sada, na stogodišnjicu od osnivanja istog.
Projektovao ju je poznati arhitekta Đerđ Molnar u ''eklektičkom stilu'', a sagradio zidar Karl Lehrer.
Proglašena je spomenikom kulture i stavljena pod zaštitu države 2007. godine.
Naziv ovog objekta je mađarska reč koja znaci „Jedinstvo“ tj. to je naziv sportskog kluba koji je dugo godina bio smeštan u prostorijama Eđšega.


PAKET
Ovogodišnja ideja koja prezentuje ovaj vid prijave jeste upravo ta da na jeftin i jednostavan način pomognemo i omogućimo svim našim učesnicima, ali i generalno publici koja nije iz Novog Sada prisustvo na PDP-u, a najviše od svega odlican sadržaj, zanimljiva i vredna poznanstva i još bolje iskustvo i uspomene!
Učesnik PDP konferencije može da očekuje:
-> smeštaj, obezbeđen za sva 4 dana
-> akreditacije i prisustvo na predavanjima i samoj konferenciji
-> poklon paket
-> hostovanje, odnosno osobu iz PDP tima koja će biti tu da ti pomogne da se snađeš, koja će te dočekati i otpratiti, koja te može upututi gde se služi najbolja kafa, koji restorani imaju vegansku kuhinju, a gde se pripremaju specijaliteti mesa i ribe, osobu koja će biti spremna da ti pokaže turističke znamenitosti, ali i alternativna skrivena mesta koja novosađani vole.


Paket za učesnike, obuhvatajući sve ove stavke iznosi 100€ za sva četiri dana.

Sve što trebate da uradite jeste da pošaljete svoju e-mail adresu popunjavanjem ove forme.
Prijava će se smatrati uspešno izvršenom nakon uplate.
Ostale detalje o učešću kao i na koji način možete izvršiti uplatu dostavićemo Vam u mejlu nakon popunjavana ove prijave.
Radujemo se novim prijateljima i početku nove dekade zajedno!

Hvala Vam!
E-mail adresa *
Your answer
Ime i Prezime *
Your answer
Mesto prebivališta? *
Your answer
Broj telefona/Kontak telefon *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service