Request edit access
Clasa mea de acasă Webex
Va invitam sa va inscrieti in initiativa “Clasa mea de acasă”, pusa la dispozitia dumneavoastra de companiile Cisco și IBM, alături de partenerii săi Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere, Fundația Vodafone România si World Vision Romania.

Cisco Romania pune la dispoziția școlilor în mod GRATUIT soluția de videoconferință Webex pentru derularea de lecții la distanță, iar IBM Romania si-a mobilizat angajatii pentru sprijinierea cadrelor didactice in lucrul pe platforma. Webex este o solutie simpla, interactiva si captivanta pentru a va ajuta sa comunicati in timp real cu elevii si colegii dumneavoastra.

Consimțământ
Prin completarea acestui formular sunteți de acord să furnizați partenerilor datele dumneavoastră, în calitate de reprezentant al unei unități școlare din România. Scopul colectării datelor:

- transmiterea cererii pentru furnizarea soluției Cisco Webex pentru derularea de clase digitale, tip webinar
- comunicarea răspunsului privind aprobarea cererii
- realizarea de comunicări telefonice sau electronice pentru a instala soluția și a primi suport în derularea de activități digitale sincrone (live)

Dacă nu sunteți reprezentantul școlii vă rugăm să nu completați acest formular fără a avea mandatul de reprezentare al școlii.
Denumirea unității de învățământ *
Vă rugăm să menționați denumirea astfel cum este ea regăsită în documentele oficiale
Adresa scolii *
Mediul de proveniență *
Required
Numele reprezentantului unității de învățământ *
Numele administratorului soluției digitale *
Vă rugăm să menționați persoana care va gestiona din punct de vedere tehnic utilizarea soluției digitale. Daca nu aveti o persoana tehnica in institutie, orice profesor poate detine acest rol. Furnizați numele și datele de contact DOAR dacă aveți acordul persoanei.
E-mail-ul administratorului soluției digitale *
Numărul de telefon al Administratorului (necesar pentru ca voluntarul IBM sa va poata contacta mai usor) *
Vă mulțumim pentru completarea datelor din formularul de înregistare. Serviciile sunt oferite de către Cisco România, cu sprijinul partenerilor pentru educație IBM, Asociația Pro ADC, Fundația Vodafone și World Vision România.
Ne păstrăm conectați, motivați și informați.
Pentru detalii privind crearea materialelor digitale puteți intra în legătură cu cadrele didactice din grupul nostru de pe Facebook: Creator în ReteauaEDU.ro
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy