Request edit access
Jelentkezés MaVEg Tagnak
Ez az űrlap az Egyesületi Tagok és Pártolók (adományozók) jelentkezésére szolgál.

Amennyiben az Egyesület Önkéntese (is) szeretnél lenni, kérjük, ezt a másik űrlapot (is) töltsd ki: https://docs.google.com/forms/d/1JnJG9Qi17xsB3pOjpGKvIdrVYCAW-gapiZ4NfC8dM1U

Bevezető
A Magyar Vegán Egyesület 2018. március 7-én került hivatalosan bejegyzésre.

Az új egyesület egyik legfontosabb célja, hogy egyesítse a magyar vegán mozgalmat, és ellássa a Magyarországon vegán életmódot folytatók érdekképviseletét, elősegítve ezzel az állathasználat felszámolásának ügyét társadalmi megmozdulásokkal és jogi képviselettel.

Ugyanígy feladatunknak érezzük az állatokkal szemben elkövetett atrocitások elleni fellépést nyílt levelek és hivatalos állásfoglalások formájában, továbbá a vegán szemlélet terjesztését utcai megmozdulások, állatjogi előadások és konferenciák, valamint workshopok segítségével.

Az alapító tagok munkacsoportok felállításában állapodtak meg, melyekről részletesen az alábbi linkre kattintva olvashatsz:
http://www.maveg.hu/bemutatkozas/

Köszönöjük, hogy érdeklődsz a munkák iránt. Kérjük, töltsd ki az alábbi rövid kérdőívet és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha kérdésed van vagy elakadtál volna, írj nekünk az info@maveg.hu-ra.

Üdvözlettel:
A MAVEG Csapata

Jelentkezés
Mi a (teljes) neved? *
Your answer
Azért érdeklődöm, mert *
Required
Kérjük, írj magadról néhány sort, hogy egy kicsit jobban megismerhessünk!
Your answer
Mi az e-mail címed? *
Your answer
Hírlevél
Hozzávetőlegesen három havonta egyszer hírlevelet küldünk a MaVEg-et érintő eseményekről, hírekről. A hírlevél feliratkozás nem feltétele a tagjelentkezésének, de segíthet, hogy naprakész maradj az Egyesületet érintő ügyekben!
Adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Vegán Egyesület (röv.: MaVEg, cím: 1222 Budapest, József Attila utca 19., adószám: 18977235-1-43) kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel az adatkezelésre vonatkozó hatályos nemzeti jogszabályoknak és az Európai Uniós jogrendben meghatározott elvárásoknak.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónk kidolgozása folyamatban van és hamarosan elérhetővé tesszük a http://www.maveg.hu weboldalon. Az adatvédelmi tájékoztató elkészültekor egy alkalommal a megadott emailcímeden értesíteni fogunk, hogy részletesen megismerhesd az Egyesület adatkezelési rendjét, és eldönthesd, hogy a továbbiakban is hozzájárulsz-e az adataid kezeléséhez. Amennyiben aggályaid vannak az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az adatkezeles@maveg.hu email címen!

Az űrlapon megadott adatokat a MaVEg kizárólag az Egyesületi Tagok esetében a Tagnyilvántartásához és a tagdíj fizetés nyilvántartásához, a Pártoló Tagok (adományozók) esetében pedig kizárólag az adományozáshoz kapcsolódó kommunikációhoz használja fel. Emellett, amennyiben a kitöltő hírlevél feliratkozást is kezdeményez, a megadott emailcím a hírlevél címzettek listájába is felvételre kerül.

Az űrlapon megadott adatokat a MaVEg bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át. A MaVEg az űrlap kitöltői számára a róluk kezelt adatokról kérésre tájékoztatást ad, az adatokban beállt változásokat értesítés esetén az adatbázisba felvezeti, illetve az adatokat kérésre törli.

Az űrlap kitöltése nem kötelező! Az űrlapon az adatok megadása önkéntes alapon történik!

Az űrlap kitöltésével felhatalmazást adsz a MaVEg számára az űrlapon megadott adatok a fentiek szerinti kezelésére! Az űrlapot az érintett személy hozzájárulása nélkül más nevében kitölteni tilos!

*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service