Request edit access
Ärenderapportering till Vårdvetenskapliga studentföreningen
For english version --> https://goo.gl/forms/iHE9mWXyb5e7zDXC3 

Detta formulär kan du använda för att rapportera in ärenden till VÅVS.
Ett ärende kan gälla en incident eller något du upplevt under en din utbildning eller i anslutning till den, exempelvis i din studiemiljö eller under Verksamhetsförlagd utbildning.

Exempel på ärenden är dålig luft i föreläsningslokal, indragna raster, kränkande särbehandling, och problem med handledare under VFU.

Vill du får du givetvis vara anonym, men det är en stor fördel för oss om vi kan kontakta dig för att eventuellt få reda på mer information samt uppdatera dig hur vi arbetar med ärendet. Vi kommer aldrig att uppge ditt namn till externa parter utan din tillåtelse. Du kommer alltså vara anonym utåt även om du uppger ditt namn i detta formulär. VILL DU VARA ANONYM SKRIV SÅ UTFÖRLIGT SOM DET BARA ÄR MÖJLIGT.


Vid eventuella frågeställningar gällande ärenden eller dina studenträttigheter är du välkommen att höra av dig till Ordförande på ordf@vavslund.se , eller komma förbi vår expedition på första våningen på HSC i C korridoren.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vilket program gäller ärendet? *
Om du studerar specialistsjuksköterska, välj inriktning nedan
Clear selection
Vilken termin gäller ärendet?
Clear selection
Vilken kurs?
Exempelvis SJSF12 Omvårdnadens teknik och metod. Gäller det inte en specifik kurs lämna blank!
Vilket område tillhör ärendet? *
Anser du inte att ärendet passar in i något av förslagen så välj "annat" och beskriv senare
Beskriv problemet *
Vem/Vilka var inblandade, vilken plats, vem har du varit i kontakt med, hur länge har det pågått? BESKRIV SÅ UTFÖRLIGT SOM MÖJLIGT.
Är problemet åtgärdat?
Clear selection
Vill du bli kontaktad? Ange i sådana fall ditt namn, mejl och gärna telefonnummer.
Du kan alltid välja att vara anonym, men för att vi på bästa sätt ska hjälpa dig är det till hjälp för oss i VÅVS om vi kan kontakta dig . Dina kontaktuppgifter kommer ej att spridas utanför våra utbidldningsbevakande poster utan din tillåtelse!
Datahantering
För att föreningen ska kunna representera dig på bästa sätt och kunna påverka effektivt behöver vi din hjälp att samla in statistik på sådant som har hänt för att kunna se eventuella mönster. Genom att skicka in detta formulär godkänner du därför att ditt ärende lagras i vårat ärenderapporteringssystem tills verksamhetsårets slut för att möjliggöra statistikföring.

Ditt ärende kommer hanteras av någon av våra utbildningsbevakare.
 
Självklart förblir du anonym i all dokumentation och hantering utanför VÅVS utbildningsbevakare och vi kommer aldrig delge din identitet eller dina kontaktuppgifter utan ditt samtycke.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vårdvetenskapliga studentföreningen. Report Abuse