Request edit access
Opnames filmpje 'Goe Gefietst'
Event Timing: 1 March 2017, 9u
Event Address: Blandijnberg, Gent
Contact: Evelien.marlier@treintrambus.be 0473/73.43.27
Gezocht: Figuranten voor promotiefilmpje
Meer informatie
Van 21 maart tem 26 april 2017 kan elke student in Gent deelnemen aan ‘Goe Gefietst’, een wijze wedstrijd die gemaakt is door studenten en voor studenten.

• Doel van deze actie? Meer studenten aan het bewegen krijgen!
• Waarom? Het is gezonder, beter voor de portemonnee (geen tank te vullen of parkeerplaats te betalen), je krijgt er een strakke(re) kont van én bovendien kunnen de deelnemers zotte prijzen winnen!
• Wat valt er te winnen? Een betere conditie natuurlijk! Daarnaast ook cinematickets, fietslichtjes, jaarabonnementen StudentEnMobiliteit, food vouchers, een gratis vat enz.

We willen de actie lanceren met een leuk promofilmpje. Voor de opnames hiervan zoeken we een 40-tal enthousiaste studenten die zich een tweetal uurtjes willen vrijmaken om te figureren en te ‘supporteren’ voor fietsende studenten die de strijd aangaan.

De opnames vinden plaats aan de hoofdingang van de Blandijnberg in Gent op woensdag 1 maart 2017 van 9u-11u. Wij voorzien een ontbijtkoek voor alle deelnemers. Om een idee te hebben over het aantal deelnemers (en hoeveel koeken we moeten voorzien) vragen we om u te registreren via dit formulier.


Nog vragen? Stuur een mail naar evelien.marlier@treintrambus.be of bel 09/ 223 86 12

Stuur deze oproep door naar iemand die je kent. Hoe meer deelnemers, hoe wijzer het filmpje! Groetjes en hopelijk tot 1 maart!

Jouw gegevens:
Name
Your answer
Email
Your answer
Ik zal aanwezig zijn op 1 maart en wil een ontbijtkoek
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms