Request edit access
REGJISTRIMI SI PËRDORUES I BIBLIOTEKËS AKPT
Ju mund të regjistroheni këtu për të pasur mundësinë e përdorimit të Bibliotekës së AKPT-së; për tërheqjen e librave, apo konsultimin e tyre pranë AKPT-së.
Lutemi, të plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara në këtë formular!

Plotësimi i këtij formulari është parakusht për aksesimin e librave të Bibliotekës AKPT dhe duhet të plotësohet para se të paraqiteni në AKPT me kërkesën për huazimin, apo konsultimin e një libri.

Email *
Emër, mbiemër *
Viti i lindjes *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon celular *
ID (numri ID në kartën e identitetit) *
Adresa e vendbanimit (sipas formularit OSHEE) *
Statusi shoqëror *
Fusha e studimit, apo profesioni *
Universiteti (nëse je student/ pedagog), apo vendi i punës (emri i kompanisë) *
Adresa e universitetit, apo vendit të punës *
A jeni i/e regjistruar në Bibliotekën Kombëtare? *
A jeni i/e regjistruar në bibliotekën e universitetit/ fakultetit? *
A jeni i/e vullnetshëm të mbani me kujdes librat dhe t'i mirëtrajtoni ato? *
Cili është mendimi juaj për këtë iniciativë të AKPT-së? *
FALEMINDERIT!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy