Request edit access
BUSINESS _Start UP
Formular de înscriere preliminara la sesiunea de informare si certificare a COMPETENȚELOR ANTREPRENORIALE in scopul subventionarii potentialilor aplicanti prin fonduri nerambursabile destinate initierii unei AFACERI.

SESIUNE adresata potentialilor aplicanti pentru obtinerea de fonduri nerambursabile destinate initierii unei AFACERI cu domiciliul in Regiunea Sud Muntenia – judetele : Prahova, Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Ialomita, Calarasi.

( * completarea prezentului FORMULAR nu genereaza obligatii contractuale/financiare din partea aplicantului, fiind doar un demers pe baza caruia potentialii aplicanti isi exprima acordul initial de a primi informatii suplimentare, paticiparea efectiva la SESIUNIILE desfasurate se va face numai cu acordul scris al aplicantului )

( * prin completarea prezentului FORMULAR imi exprim consimţământul expres şi neechivoc, explicit şi informat asupra colectării, prelucrării si utilizării datelor mele personale, inclusiv a celor cu caracter special prevăzute de art. 7, 8 si 9 din Legea nr. 677/2001 de către S.C. FAXMEDIA CONSULTING S.R.L. - registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr.16148 /ANSPDCP )

Email address *
Nume Prenume
Your answer
Contact - numar telefon
Your answer
Varsta
Gen
Domiciliul in JUDETUL
Domiciliul in LOCALITATEA
Your answer
Localizare domiciliu
Ultima școală absolvită ?
Ce statut aveți în prezent pe piața muncii ?
Faceți parte din categoria tineri NEETS (care nu urmează nici o formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16-25 ani?
În prezent dețineți calitatea de asociat majoritar în structura altor societăți comerciale ? ( SRL, SNC, SA, SCS sau SCA )
Ați fi dispus în următoarea perioadă să participați la activități de formare antreprenorială în cadrul proiectului " BUSINESS START(UP) – Mecanism de finanțare a liberei inițiative în regiunea Sud - Muntenia " ?
Ați mai participat la un program de formare în domeniul antreprenorial – CURS Competențe antreprenoriale ?
Sunteți interesat/dispus să înființați o afacere non-agricola în mediul urban ?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms