Request edit access
11a CURSA I CAMINADA POPULAR, i 9é CANICROSS DE MASDENVERGE - 2019
Recordeu que:
* els participants a la caminada a partir de 8 anys podran participar sempre i quan vagin acompanyats d'un major d'edat, el qual fara constar les seves dades al full de inscripció del menor i també hauran de pagar inscripció per gaudir dels regals i avantatges. (Aquest fet, no dona per inscrit al major d’edat a la Caminada, per aquest motiu, s’haurà d’inscriure ell prèviament abans d’inscriure al menor).
* els menors de 8 anys, a la caminada, han de portar obligatòriament un acompanyant, reomplint el formulari a la part final.
* els participants al canicross, han de reomplir el nom i edat del gos/a a la part final del formulari.
* els menors de 16 anys no es podran inscriure a la modalitat de la cursa i/o canicross.

Període inscripcions:
Fins al 14/11/19

Cost:
*****CURSA, CAMINADA i CANICROSS****
* 5 euros fins al 14/11/2019

S'ha de formalitzar a través de ingrés al  següent compte corrent: ES 88 0182 5634 11 0200021845 (BBVA). Heu d'indicar el vostre nom i cognoms quan feu l'ingrés i el concepte "CURSA I CAMINADA POPULAR DE MASDENVERGE" i enviar còpia del rebut per fax al numero 977718493, al correu electrònic cursamasdenverge@gmail.com o el podeu portar a l'Ajuntament de Masdenverge. Teniu temps fins el 14 de novembre.

IMPORTANT:
Es recorda que les persones que no recullin presencialment el pitrall, i acreditant amb el DNI i signatura perdran el import de la inscripció i el dret a rebre obsequis.

PUNTS ESPECÍFICS DEL REGLAMENT CANICROSS

1.- Poden participar totes les races de gossos, sempre que estiguin en bona forma física i aprovin el control veterinari obligatori que es farà abans de la cursa.
2.- Els gossos hauran de tenir com a mínim 1 any d’edat i 10 com a màxim el mateix dia de la cursa.
3.- Es obligatori que el gos tingui el microxip posat. Un gos sense microxip no podrà córrer.
4.- Al control veterinari haurà de presentarse amb el gos i la cartilla de les vacunes* actualitzada i signada pel seu veterinari habitual.
*Les vacunes obligatòries són la antiràbica, la polivalent (parvovirosis, leptospirosis, moquillo canino i hepatitis canina com a mínim). La vacunació envers Bordetella bonchiseptica (Tos de la gossera) no serà obligatòria en aquesta prova , tot i que es considera recomanable en els gossos participants.
* Els gossos que no compleixin els requisits o no tinguin les condicions sanitàries adequades, segons el criteri dels veterinaris de la cursa, no se'ls permetrà participar en el canicross i no se'ls retornarà el preu de la inscripció.
5.- Material obligatori:
a. CINTURÓ DE CANICROSS: per la cintura de l’esportista. Ha de ser ample i còmode per a l’esportista i que permeti lligar la línia de canicross mitjançant un mosquetó d’obertura ràpida que estarà fixe al cinturó.
b. LINIA DE CANICROSS: per poder lligar el cinturó de l’esportista a l’arnès del gos. Haurà de tenir una part elàstica (amortidor). La longitut de la línia ha de ser entre 2 i 2,5m. Per lligar la línia al arnès del gos és farà mitjançant un mosquetó resistent.
c. ARNÈS DE CANICROSS: haurà de ser específic de canicross, resistent per garantir que el gos no el trencarà i s’escaparà. Haurà de prevenir al gos de rascades fetes per les parts del arnès que estan en contacte, per això no pot estar fet de material abrasiu ni tallant, ademés ha de tindre zones encoixinades per protecció.
d. En el cas de gossos conflictius es pot exigir un morrió i prendre la sortida en darrera posició (No definim conflictives les races perilloses, si no gossos puntuals). E ls participants amb gossos agressius no han de prendre la sortida sense comentar ho amb la organització.
6.- El gos ha d’estar en tot moment lligat a través de la línia de tir al corredor si no el corredor serà desqualificat, pot arribar a ser una excepció prevenir un accident entre dos línies de tir.
7.- Durant la cursa el corredor en cap moment pot anar per davant del seu gos i molt menys estirar de la línia per forçar la seva marxa.
8.- Està totalment prohibit maltractar als gossos ja sigui física o verbalment, serà motiu de desqualificació de la prova. Atenció! Parlem de maltractament no d’una possible correcció per mal comportament.


(formulari realitzat per Xavier Ocaña)
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Data naixement *
Your answer
Adreça *
Your answer
Població *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu-e
Your answer
Génere *
Tipus de competició *
Equip
Your answer
Acompanyant
(Nomes emplenar en cas que el menor tingui menys de 12 anys. L'acompanyant ha d'emplenar una inscripció a part)
Nom - Acompanyant
Your answer
Cognoms - Acompanyant
Your answer
Data de naixement - Acompanyant
Your answer
Adreça postal - Acompanyant
Your answer
Població - Acompanyant
Your answer
Telèfon - Acompanyant
Your answer
Correu electrònic - Acompanyant
Your answer
Génere - Acompanyant
Your answer
Canicross
Nom del gos/a - Canicross
Només necessari si s'ha triat la competició Canicross
Your answer
Edat del gos/a - Canicross
Només necessari si s'ha triat la competició Canicross
Your answer
Reglament *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy