Request edit access
AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG TANULHATÓ
KÉPZÉSEK ÉS JÓGYAKORLATOK MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEK FOGLALKOZTATÁSÁRÓL MUNKÁLTATÓKNAK ÉS FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEKNEK

PROABILITY ZÁRÓKONFERENCIA
2016. október 18., 10:00-14:00
Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület, III. előadó

FELSŐOKTATÁSI WORKSHOP
2016. október 18., 14:30-16:00
Budapesti Corvinus Egyetem, C épület, 510-es terem

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Program
KONFERENCIA

10:00-11:10 Köszöntők, a proAbility projekt eredményeinek bemutatása: kutatás, kisfilmek, jógyakorlatok és képzési anyagok, amelyeket a Budapesti Corvinus Egyetem munkatársai és Soltész Anikó kutatásvezető prezentálnak.

11:30-12:30 A projektmunka eredményeként elkészített tananyagokat a szerzők részéről Toarniczky Andrea és Primecz Henriett (oktatók, BCE Vezetéstudományi Intézet) ismertetik, a szakértői tanácsadó testület munkájáról Fertetics Mandy (Alternate kft) számol be, majd a projektpartnerek részéről Paal Haavorsen (NHO Service - Norvég Szolgáltatóipari Szövetség) és Vég Katalin (Salva Vita Alapítvány) beszélnek a magyar és angol nyelven elkészített tananyagok felhasználási lehetőségeiről hazai és nemzetközi viszonylatban.

13:00-14:00 A konferenciát céges jógyakorlatok bemutatásával zárjuk. Meghívott előadóink nagyobb cégek HR vezetői, munkatársai, akik megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásával kapcsolatban osztják meg velünk tapasztalataikat.
FELSŐOKTATÁSI WORKSHOP

14:30-16:00 A workshopra elsősorban felsőoktatásban dolgozó oktatókat, munkatársakat és PhD hallgatókat várunk. A résztvevő intézmények bemutatkozása után Csillag Sára (oktató, BCE Vezetéstudományi Intézet) bemutatja a proAbility L-es tananyagait, majd Cserti-Szauer Csilla (oktató, ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar) vezetésével a
résztvevők megvitathatják a bemutatott tananyagok magyarországi felsőoktatásban való használatának lehetőségeit.

Bővebben: www.proability.hu
JELENTKEZÉSI LAP
Név: *
E-mail: *
Cég vagy szervezet neve: *
Pozíció: *
Felsőoktatási workshopon való részvétel *
Figyelem: A workshopra elsősorban felsőoktatásban dolgozó oktatókat, munkatársakat és PhD hallgatókat várunk. Mivel korlátozott létszámban tudunk elfogadni regisztrációkat, csak a külön emailben visszaigazolt résztvevőket tudjuk beengedni. Megértésüket köszönjük!
EEA Grants
A proAbility - Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának támogatása a munkáltatók képzésén keresztül projekt Izlandtól, Liechtensteintől és Norvégiától az EGT Alapok révén 149000 euró támogatásban részesült.

A projekt/program célja hogy norvég jógyakorlatok átvételén és adaptálásán keresztül javítsa a megváltozott munkaképességű munkavállalók elhelyezkedési esélyeit a nyílt munkaerőpiacon.


Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy