Request edit access
Tini Lelkes Napok - Őrbottyán
Kedves Táborozó!

Az Őrbottyáni tábor regisztrációja lezárult! De várunk szertettel Miskolci Tini Lelkes Napokra, ahol a következő linken tudsz jelentkezni: https://tinyurl.com/l6sol9z
A táborba 11-15 éves résztvevőket várunk. Idősebbek (15-25 évesek) számára a Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk, melyről itt találsz bővebb információt: http://www.lelkesnapok.hu . Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a tinilelkes@gmail.com email címre.

A tábor ideje: 2017. 06. 26-29-ig hétfőtől csütörtökig.
Helyszín: Őrbottyán: Ellel Ministries - Úr rétje konferenciaközpont: 2162 Őrbottyán, Úr Rétje utca 1
Részvételi díjak: hálózsákkal: 17000, ha ágyneműt kérsz: 18500Ft

Tennivalók: Töltsd ki ezt a regisztrációs űrlapot, és kattints a "Küldés" gombra a lap alján. Ezzel a kitöltött űrlap átkerül hozzánk. Néhány napon belül küldünk visszajelző e-mailt hasznos tudnivalókkal az általad megadott email címre. Ha több embert regisztrálsz, minden egyes emberre tölts ki külön űrlapot!

Teljes neved: *
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Irányítószám, településed neve, utca, házszám
Your answer
Szülő telefonszáma *
Your answer
Saját telefonszámod
Your answer
Email címed *
Your answer
Kérsz -e ágyneműt, vagy hálózsákot hozol? *
Ágyneművel a teljes részvételi díj 18500 Ft, hálózsákkal 17000 Ft
Közösséged neve
Your answer
Honnan, kitől hallottál a táborról?
Your answer
Étkezésed tipusa *
Kérlek írd meg, ha valamit nem ehetsz, vagy speciális étrended van. Ha mindent ehetsz, akkor normál-t írj.
Your answer
Egyéb megjegyzés
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség, gyógyszer). Részvételi díjjal kapcsolatos kérdések. Írj, ha nem tudsz a tábor teljes idejére maradni!
Your answer
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy