Request edit access
Com fer el relleu de la junta de la teva entitat (eines per incorporar noves persones)                                                                                       

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l’Ajuntament de Mataró organitza aquesta formació:

 27 d'octubre, de 19 a 21 h. Centre Cívic Cabot i Barba (Plaça Miquel Biada, 5)


L'objectiu d'aquesta formació és facilitar les eines i recursos per fer front d'una manera endreçada a la renovació de membres de la junta directiva de les entitats:

• Com i quan cal renovar la junta. Tràmits a realitzar.

• Aspectes clau del relleu a les entitats: pautes per a la comunicació interna i el traspàs de membres de la junta directiva.

• Anàlisi de la base social de l'entitat: espais de participació i implicació de les persones sòcies.

I que totes aquestes idees i tècniques les pugueu aplicar immediatament en el dia a dia de la vostra entitat.

Consulteu el programa del curs i inscriviu-vos. I feu arribar aquesta informació als socis de la vostra entitat interessats a participar!

Us hi esperem!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognom *
correu electrònic *

Telèfon mòbil o fix

*

DNI

*
Nom entitat *
Càrrec a l'entitat *
COM T'HAS ASSABENTAT DE LA FORMACIÓ? *
Required
Protecció de dades *
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa estatal que correspongui, l’AJUNTAMENT DE MATARÓ amb CIF P0812000H, domicili a la Riera, núm. 48, 08301 de Mataró us informa:  Finalitat: Informació i inscripcions a les formacions per a entitats que ofereix l'Agència de Suport a l'Associacionisme. Legitimació: El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l’interessat i/o del seu representant legal que atorga aquest document. Destinataris: No es cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-se al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO. Tanmateix, l’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Conservació de les dades: Les dades seran conservades mentre es realitzi l’oferta formativa per a entitats 2022 que ofereix l’Ajuntament de Mataró. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy