Request edit access
Prijava za sudjelovanje na međunarodnom ocjenjivanju rakija i likera
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na međunarodni sajam CroAgro, sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije koji će se održati od 05. - 08.12.2019. u prostorima Zagrebačkog Velesajma. U sklopu sajma, a u suradnji Agronomskog i Prehrambeno – biotehnološkog fakulteta u Zagrebu te Gospodarskog lista održat će se međunarodno ocjenjivanje rakija i likera.
Stručna međunarodna komisija ocjenjivat će boju, bistroću, tipičnost, miris i okus rakija/likera po sistemu bodovanja od 1 do 20. U svakoj kategoriji bit će proglašen najbolji šampionski uzorak. Za sudjelovanje je potrebno izvršiti ovu prijavu te dostaviti dvije boce rakije/likera (dvije boce zapremnine 1 litre računaju se kao 1 uzorak). Uzorke je potrebno dostaviti do 15. 11. 2019. godine na adresu Prehrambeno – biotehnološkog fakulteta (Pierottijeva ul. 6, 10000, Zagreb ). Na svakom uzorku je potrebno napisati kategoriju jakog alkoholnog pića, alkoholnu jakost, godinu proizvodnje, ime i prezime proizvođača (ili naziv firme) te vašu adresu. Proglašenje pobjednika održati će se u subotu, 07.12.2019. na Zagrebačkom Velesajmu. Sretno! :)
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Adresa: *
Your answer
Tvrtka:
Your answer
Sjedište tvrtke:
Your answer
OIB: *
Your answer
Telefon ili mobitel: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Kategorija jakog alkoholnog pića: *
Broj i vrsta uzoraka za prijavu (napomena: za prijavu jednog uzorka potrebno poslati 2 boce zapremnine 1 litre): *
Your answer
Želim biti izlagač na sajmu CROAGRO i molim da mi pošaljete uvjete za izlagače *
Required
Participacija za domaće natjecatelje iznosi 100 kuna po uzorku, odnosno 15 eura po uzorku za strane natjecatelje. Jeste li suglasni s navedenim uvjetima?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy