Request edit access
DANSANT LA CURA
Un espai de creixement i benestar pels familiars que cuiden als seus familiars, en l’àmbit de la salut mental, a través del Moviment i la Biodanza.


Dansant la Cura és un projecte de creixement personal i comunitari, de reflexió i transformació que engloba la salut física i emocional, a través de la Biodanza i el Moviment Conscient, per acompanyar als familiars de persones diagnosticades amb un trastorn de salut mental. La 1ª edició es va realitzar durant l'últim trimestre del 2020 i ara ja anem per la 2ª edició amb diverses trobades trimestrals durant tot el 2021.

El projecte consta de 10 tallers gratuïts de Biodanza i Moviment Conscient d’una hora i mitja cadascún realitzats setmanalment cada dimarts per la tarda, el segon trimestre del 2021 va del 27 d'abril fins a finals de juny.

Les persones interessades en participar és necessari fer la inscripció prèvia.
Omple el següent qüestionari: https://cutt.ly/4sFTkXk
Data límit d’inscripció: 23 d'abril de 2021

+ info, qualsevol dubte o aclariment pots trucar al 636003442 email: afb.cuidalavida@gmail.com

D’acord amb el que s’estableix a l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer propietat de l’ASSOCIACIÓ CUIDA LA VIDA, Facilitadores pel Benestar, i siguin utilitzades per al projecte “Dansant la Cura” i per rebre informació de les activitats que es desenvolupin des de l’associació. Els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició es poden exercir adreçant-se afb.cuidalavida@gmail.com i trucant al 679612853.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dansant la Cura
Nom/ Nombre *
Cognoms/ Apellidos *
Correu electrònic/ correo electrónico *
Número de telèfon/ Número de teléfono *
Podries especificar quin familiar estas cuidant actualment?/¿Podrias especificar que familiar estas cuidando actualmente? *
Com has conegut aquest projecte?/¿Como has conocido este proyecto? *
Si és a través d'una entitat. Quina?/ Si es a través de una entidad. ¿Cual? *
Què és el que t'ha motivat a voler participar d'aquest projecte?/¿Qué es lo que te ha motivado a querer participar de este proyecto? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy