Request edit access
Апликација за учесници - EBEC 2017
Краен рок за аплицирање е недела, 05.02.2017 до 23:00 часот!

БЕСТ Скопје ви го најавува oсмото издание на EBEC Скопје!

Овој пат под слоганот – Design the future. Today. нè очекуваат 3 возбудливи денови, каде на првиот ден ќе имаме форумска расправа, a останатите два се натпреварувачки денови во две категории: Case study и Team design.

Ве охрабруваме да се пријавите и да земете дел од овој добро познат инженерски натпревар, да научите нешто ново, да добиете едно ново искуство од студентскиот живот и да влезете во трката за победници за овогодинешното издание.

Oваа година можете да учествувате само доколку имате тим составен од четворица учесници. Секој учесник од тимот е задолжен да испрати апликација.

Победниците од двата натпреварувачки денови ќе продолжат на регионално ниво, така што ова ви е одлична шанса да ги покажете вашите инженерски вештини.

Оваа година EBEC се одржува во соработка со компаниите IT Labs и DoxTeam. Натпреварувањето ќе се одвива во нивните простории.

Формата за апликација ќе биде на англиски, бидејќи тоа е официјалиот јазик на кој се одвива натпреварот.

Ве очекуваме!

1. Name & Surname *
Your answer
2. Faculty *
3. Academic program *
Your answer
4. Index number *
Your answer
5. Year of study *
6. Category *
7. Phone number *
Your answer
8. Your email address *
Your answer
9. T-shirt size *
10. Your team *
Write down your team name, and all your teammates with name and surname. The team should have only 4 people, and every person should fill out the form.
Your answer
11. What is your English level? *
*Be honest since the tasks will be given in English. Additionally you will be required to present your final outcome in English.
12. Is your team free the second week of May and August? *
*This is important, because if you are the winner of EBEC Local, you will have the opportunity to be part of EBEC Regional in May. If you win at EBEC Regional then you will go to EBEC Final in August.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms