Request edit access
Megújuló Magyarországért Alapítvány-Igazgyöngy Alapítvány Jótékonysági Karácsonyi Vacsora
Alapítványunk egyik kiemelt célja az esélyteremtés, a felnövő generációk támogatása és védelme. Ezért hoztuk létre az MMAA a Civilekért Programot. A program keretében több civil szervezettel együttműködünk majd. Mivel anyagi lehetőségeink korlátozottak, mi abban tudunk a civileknek segíteni, hogy közös kampányokat indítunk kommunikációs felületeinken, ahol lehetőséget adunk a civileknek a bemutatkozása és az adománygyűjtésre.

Szeretettel meghívjuk a Megújuló Magyarországért Alapítvány jótékonysági aukcióval egybekötött karácsonyi vacsorájára. Az aukcióval a mélyszegénységben élő gyerekeket segítő Igazgyöngy Alapítványt támogatjuk.

Időpont: 2016. december 19. 18.00-22.00 óra
Helyszín: Vogue Hajó /1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1./

KÉRJÜK, HOGY A REGISZTRÁCIÓS ÍVET SZEMÉLYENKÉNT KITÖLTENI SZÍVESKEDJENEK!

Vezetéknév: *
Your answer
Keresztnév: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Cégnév: *
Your answer
Irányítószám: *
Your answer
Kérjük, az alábbiakban adja meg a megvásárolni kívánt jegyek típusát! *
Required
Kérjük, jelölje be melyik menüt választja! *
Required
Jegyvásárlás
A támogatói jegyeket banki átutalással vásárolhatja meg a rendezvényt megelőzően.
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200113-18513174
Utaláskor kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a támogatói jegy típusát, valamint írja be, hogy Igazgyöngy Alapítvány támogatás.
Kérjük, időben jelentkezzen, mert a jegyek csak limitált számban állnak rendelkezésre.
Adatkezelési nyilatkozat
Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Megújuló Magyarországért Alapítvány (továbbiakban Adatkezelő) az alábbi személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy személyes adataimat az Adatkezelő vagy az adattovábbítás címzettje Magyarországon, az Európai Gazdasági Térségről szóló szerződésben részes valamely államban működő adatfeldolgozó részére adatfeldolgozási céllal átadja. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Megújuló Magyarországért Alapítvány (email: info@mmaa.hu). Nyilvántartási azonosító: NAIH-81959. Az adatszolgáltatás önkéntes.
*
Köszönjük, hogy támogatói jegyet vásárolt a Megújuló Magyarországért Alapítvány jótékonysági karácsonyi vacsorájára. Amennyiben további információra van szüksége, írjon a hernadi.eszter@mmaa.hu címre!
A Megújuló Magyarországért Alapítvány elérhetőségei:
honlap: http://mmaa.hu
Facebook: https://www.facebook.com/mmaa.hu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service