Request edit access
Ordenança sobre el Mercat Municipal
Propostes per a l'elaboració d'una nova ordenança municipal
Expressa la teua opinió sobre els horaris d'obertura i tancament del Mercat per part de les parades de venda / Expresa tu opinión sobre los horarios de apertura y cierre del Mercado por parte de las paradas de venta
Your answer
Expressa la teua opinió sobre els horaris d'obertura i tancament del Mercat per part dels gastrobars / Expresa tu opinión sobre los horarios de apertura y cierre del Mercado por parte de los gastrobares
Your answer
Expressa la teua opinió sobre les necessitats dels serveis de neteja del Mercat / Expresa tu opinión sobre las necesidades de los servicios de limpieza del Mercado
Your answer
Consideres necessari que s'amplie o modifique el servei de neteja en algun aspecte? / ¿Consideras necesario que se amplíe o modifique el servicio de limpieza en algún aspecto?
Your answer
Creus que seria oportú posar algun tipus de mesura que afavorira el control de l'ús que es fa dels serveis? Tens alguna proposta? / ¿Crees que sería oportuno poner algún tipo de medida para favorecer el control del uso de los servicios? ¿Tienes alguna propuesta al respecto?
Your answer
Quins aspectes consideres que s'haurien de regular en la nova ordenança que no apareixen regulats en l'actual? / ¿Qué aspectos consideras que se deberían regular en la nueva ordenanza que no aparecen regulados en la actual?
Your answer
Creus que hauria d'habilitar-se de nou una zona de jocs infantils? / ¿Crees que se debería habilitar de nuevo una zona de juegos infantiles?
Your answer
Consideres que, tal com apareix en l'ordenança actual, es marque un horari mínim i obligatori d'obertura per a totes les parades? / ¿Consideras que, tal como aparece en la ordenanza actual, se marque un horario mínimo y obligatorio de apertura para todas las paradas?
Your answer
Actualment hi ha una gran demanda per part de diferents concessionaris d'ocupació dels passadissos per diferents motius (ubicació de cartelleria, taules, expositors de mostra del producte...) tot i que actualment l'ordenança no ho permet. Quina solució proposes per a aquesta problemàtica? / Actualmente existe una gran demanda por parte de diferentes concesionarios de empleo de los pasillos por diferentes motivos (ubicación de cartelería, mesas, expositores de muestra del producto...) aunque actualmente la ordenanza no lo permite. ¿Qué solución propones para esta problemática?
Your answer
Expressa la teua opinió sobre l'ús dels corredors del Mercat por parte de las empresas de restauració / Expresa tu opinión el uso de los pasillos del Mercado por parte de las empresas de restauración
Your answer
Quins altres aspectes consideres que s'haurien de regular en la nova ordenança sobre el Mercat? / ¿Qué otros aspectos crees que se deberían regular en la nueva ordenanza sobre el Mercado?
Your answer
Comentaris i suggeriments / Comentarios y sugerencias
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service