Request edit access
Пријава за учество - VIGOR BARMEN CUP 18
Регистрација за учество на Vigor Barmen Cup 2018 во Охрид на 02-03.10.2018
Пријава за учество
Име и презиме: *
Your answer
Професија: *
Your answer
Град: *
Your answer
Работам во: *
Your answer
Мобилен: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Рецепт на Long Drink пијалокот
Натпреварот ќе се одвива по правилата на IBA (два круга). Максимум 5 состојки, максимум 10cl, минимум 4 cl Vigor водка. Ќе се подготват 5+7 мешавини. За декорација можат да се користат само прехрамбени продукти. Декорацијата се спрема во подготовката. Сите пијалоци кои натпреварувачот ги користи во својот коктел треба да ги донесе со себе.
Име на коктелот *
Your answer
Колку состојки ќе има вашиот пијалок: *
Максимум 5 состојки, од кои една задолжителна состојка е Vigor vodka (максимум 10cl, минимум 4cl водка)
ПРВА состојка *
Наведете го името на пијалокот, производителот и колку cl од него се потребни за подготовка на пијалокот:
Your answer
ВТОРА состојка *
Наведете го името на пијалокот, производителот и колку cl од него се потребни за подготовка на пијалокот:
Your answer
ТРЕТА состојка
Наведете го името на пијалокот, производителот и колку cl од него се потребни за подготовка на пијалокот:
Your answer
ЧЕТВРТА состојка
Наведете го името на пијалокот, производителот и колку cl од него се потребни за подготовка на пијалокот:
Your answer
ПЕТТА состојка
Наведете го името на пијалокот, производителот и колку cl од него се потребни за подготовка на пијалокот:
Your answer
Декорација: *
За декорација можат да се користат само прехрамбени продукти. Декорацијата се спрема во подготовката.
Your answer
Се подготвува во: *
Потврда на пријавата
Со пополнување на пријавата се сложувате дека ги прифаќате правилата, а на натпреварот учествувате лично! Пријавата може да ја испратите и на факс 02/3175114; e-mail: badel@t-home.mk; andrijana.pavlovska@badel1862.com.mk

Податоците внесени во оваа пријава нема да се споделуваат со трети лица.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service