Request edit access
Pinehill-Extreme 17.-18.5.2019
Maastopyöräily on kivaa!

Varsinkin, kun saa ajaa pitkää matkaa!
Email address *
Osallistujatiedot
Täytä alla olevat tietokentät. Huomaa, että osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Puhelin- ja osoitetiedot kerätään turvallisuussyistä ja tapahtuman jälkeen tiedot poistetaan järjestäjän rekisteristä.
Osallistujan etu- ja sukunimi *
Edustamasi seura tai paikkakunta
Osallistujan ikä (osallistujan on oltava täysi-ikäinen.) *
Osallistujan puhelinnumero ja postiosoite *
Pinehill-Extreme, matkaryhmän valinta
Lyhyt kuvaus ryhmistä:

- 300 km Täysmatka, nopeampi: ajoaika 22-24 h. Lähtö perjantaina klo 18.00, paluu lauantaina iltapäivällä/alkuillasta.
- 300 km Täysmatka, rauhallisempi: ajoaika 24-27 h. Lähtö perjantaina klo 18.00, paluu lauantai-illalla.

- 200km+ Pitkä päivämatka Tampere-Niinisalo-Tampere: ajoaika 15-17 h. Lähtö lauantaiaamuna 06.00 (alustava aika), paluu lauantai-illalla.

- 70 km+ Ilta-ajo (noin 6 h) täysmatkaryhmän mukana Tampereen itäpuolen teknisemmillä poluilla. Lähtö perjantaina klo 18.00 ja paluu puolilta öin.
Matka, jolle osallistun *
Osallistujan pyörään liittyvät kysymykset
Varaosaboksi täydennetään osallistujien pyörien speksien mukaisesti. Huoltoautossa kulkevat työkalupakki sekä yleisimmät huoltotarvikkeet. Tarvittavat varaosatarvikkeet veloitetaan tapahtuman jälkeen.
Pyörätyyppisi (varaosia varten) *
Voimansiirto *
Muuta tärkeää tietoa järjestävälle organisaatiolle (esim. sairaudet, allergiat, ruokaaineallergiat jne.)
Osallistumisehdot
Lue alla oleva teksti huolellisesti.

Huomaa erityisesti, että ilmoittautumista ei voi maksun jälkeen perua (sen voi siirtää toiselle ajajalle tai siirtää seuraavaan tapahtumaan) ja että tapahtumajärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia, vaan osallistuja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.

Osallistuessasi tapahtumaan hyväksyt alla olevat ehdot:
Hyväksyn edellä mainitut osallistumisehdot: *
Ymmärrän, että kyseessä on pitkä, sekä fyysisesti että usealle myös henkisesti vaativa urheilusuoritus. Käsitän maastopyöräilylle tyypilliset riskit ja vakuutan, että hallitsen maastopyöräni Suomalaisille metsäpoluille tyypillisissä maastoissa. Vakuutan, että maastopyöräni on asianmukaisesti huollettu ja tarkastettu. (Huom. Tapahtumanjärjestäjällä on oikeus evätä osallistujan osallistuminen, mikäli ajaja ei kykene turvallisesti suoriutumaan ajamisesta ryhmän mukana joko fyysisen kunnon heikkenemisen tai välineiden puutteellisuuden tai viallisuuden vuoksi. Ymmärrän ja hyväksyn yllä mainitut ehdot. *
Vakuutan, että vakuutusturvani kattaa maastopyöräilyn. (Pinehill Sports ei vakuuta Pinehill-Extremen osallistujia mahdollisen loukkaantumisen tai kalustovaurion varalta) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy