Request edit access
Dor Hadas Széder regisztráció (teltház)


Az esemény teltházas, a regisztrációs ív kitöltésével a váróslitára jelentkezel.Széder esti vacsorát rendezünk a Dor Hadas közösséggel április 15-én, 17:30-as kezdéssel.
Zene: Lamm Dávid
Helyszín: Auróra (1084, Auróra u. 11)

A széder este, amely leginkább a storytelling, a slam poetry és a gasztroszínház korai változatának egyre kortársabb köntösbe öltöztett változata, idén Lamm Dávid zenés kíséretével egészül ki.

A széder estéhez kapcsolódik a háromfogásos vacsora, a szédertál, négy pohár bor és persze a pászka is.

Az este ára: 5000 ft/fő (családi kedvezménnyel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot a dorhadas@marom.hu-n)

Kérjük az összeget utald át erre a számlaszámra 2022. április 8-ig:

Marom Klub Egyesület
10918001-00000051-62860006

A regisztráció az összeg beérkezése utántól érvényes, általában hamar teltház van, úgyhogy érdemes minél előbb regisztrálni.
Ha végül mégsem tudsz eljönni, akkor visszautaljuk a pénzt ha 3 nappal az esemény előtt lemondod a regisztrációdat, ha annál később, akkor csak az összeg felét tudjuk majd visszaadni.

A közlemény rovatba írd, hogy Dor Hadas és a regisztrálók neveit. Az átutalásról való bizonylatot pedig küldd el a dorhadas@marom.hu-ra, hogy tudjuk, hogy számíthatunk rád. Ha bármi problémátok, vagy kérdésetek, lenne, kérlek, ugyanerre a címre írjatok.

Közösségünk nagy gondot fordít arra, hogy szociálisan rászorulók  is tudjanak széderezni, ezért kérlek jelezd nekünk külön, ha élnél a lehetőséggel. Ha pedig úgy érzed, hogy megengedheted magadnak, hogy hozzárjárulj a rászorulók vacsorájához, utalj valamennyivel többet, és mi ezt erre fogjuk fordítani

Gyerekeket is örömmel látunk. Bár az este hosszú, igyekszünk a családok számára is kényelmessé tenni az ünnepet. A regisztrációs űrlapon jelöld, hogy hány éves gyerek/ekkel érkezel, illetve kérdés esetén, keress minket bizalommal.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név
E-mail cím
Hány főt regisztrálsz? (magaddal együtt)
Ha jön veled gyerek, kérlek írd meg a korát
Húsos, vagy vegán menüt szeretnétek?
Bármilyen egyéb megjegyzés, amiről tudnunk kéne (pl. étel érzékenység)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy