Request edit access
Nieuwjaarsloop en wandeling in't donker
Na 2 geslaagde edities van onze Nieuwjaarsloop int donker met start en aankomst aan de Winterbar 725 in Puurs organiseren we op 2 januari 2019 om 19u onze 3de editie.

Naast een jogging organiseren we dit jaar ook een Nieuwjaarswandeling. De wandelaars zullen onmiddellijk na de lopers starten.

Om alles in goede banen te leiden, werken we dit jaar uitsluitend met voorinschrijvingen. Kostprijs dit jaar zal 5€ bedragen. In ruil hiervoor krijgt elke loper/wandelaar 1 drankbonnetje dat uitsluitend op 2 januari kan omgeruild worden voor een drankje in de Winterbar 725 gelegen op de Hondsmarkt te Puurs. Voorinschrijvingen kunnen tot 25/12/2018! Nadien is het niet meer mogelijk om nog in te schrijven!

Wil je graag deelnemen, gelieve dan onderstaande deelnameformulier in te vullen en 5€ over te schrijven op rekeningnummer BE66 7370 4186 5243 met vermelding van "wandel/loop Naam + voornaam" (van alle deelnemers indien u voor meerdere personen betaalt).

Na uw inschrijving bezorgen wij u nog een bevestigingsmail met daarin alle praktische info. Deze zal u pas later ontvangen.

Voor vragen en opmerkingen, mail naar kalfortseloopclub@gmail.com.

Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straatnaam *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
E-mail *
Your answer
Ik ga *
Afstand (louter informatief) *
Ik verklaar mij akkoord dat het de verantwoordelijkheid van de sporter zelf is om goed voorbereid en met een goede gezondheid aan de start te verschijnen. *
Required
Kalloo, Volley Kalfort en Fortsport vzw hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. De verwerking van uw persoonsgegevens beperkt zich tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Wij vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij hebben ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is. Wij zullen geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. Wij zijn eveneens op de hoogte van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service