Request edit access
Afgiv dit løfte. Tilslut dig. Bak op.
På Wonderstream ønsker vi med vores helt egen +1 CHATTITUDE mærkesag at gå forrest ifht. god takt, tone og opførsel på Internet.

Vi har brug for ambassadører, der vil vise det gode eksempel, vil bekæmpe "gift" på nettet og vil være fortaler for, hvordan man behandler sine medmennesker pænt i enhver form for kommunikation. Den første lille betingelse for, at du kan blive ambassadør er (udover nedenstående), at du læser nedenstående meget omhyggeligt - hvert et ord og gerne to gange :)

Ambassadør-rollen kan du bl.a. varetage ved at gribe ind, når du ser dårlig opførsel hvorsomhelst - f.eks. ved at kommentere det (i et høfligt, kontrolleret og dannet sprog naturligvis)

Du er naturligvis også velkommen til at linke til vores +1 CHATTITUDE koncept, som du finder her: https://plusonechattitude.com/maerkesagen.html - hvis det giver mening, men selvfølgelig uden at spamme ;)

Når du har udfyldt nedenstående, modtager du efterflg. automatisk status som +1 CHATTITUDE AMBASSADØR på vores +1 CHATTITUDE Discord: https://discordapp.com/channels/673494123671453697 - dette sker hurtigst muligt efter, at du har afgivet dit løfte - og du modtager ikke yderligere info om dette fra os.

Du opnår altså ikke noget særligt ved at tilmelde dig - udover at få omtalte status på vores Discord samt at du kan omtale mærkesagen med stolthed som deltagende ambassadør.

Undertegnede afgiver hermed løfte om, at jeg på alle måder vil bakke op om +1 CHATTITUDE, at jeg har læst, forstået og accepteret +1 CHATTITUDE konceptet (link herover) samt at jeg til enhver tid vil agere efter dette i min egen opførsel.

Jeg er i øvrigt indforstået med, at jeg naturligvis skal overholde mit løfte, hvis jeg ønsker at bevare min status som +1 CHATTITUDE AMBASSADØR - og at min status fjernes, så fremt jeg ikke overholder løftet.

OBS! Har du spørgsmål til noget som helst i relation til +1 CHATTITUDE, så kom personligt ind på vores Discord (link herover) og stil dit spørgsmål i kanalen #plus-1-chatten (dette for at gøre det nemt for os at administrere - fremfor at vi får spørgsmål alle andre steder).

Ansvarshavende hos +1 Chattitude er at træffe på serveren navngivet som: +1 Managers

Bemærk, at dine oplysninger kun går til management på Wonderstream og at disse naturligvis behandles med allerstørste diskretion og fortrolighed.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
+1 CHATTITUDE VIEWER udfyldt af: Fulde navn (IRL) *
Hvad er dit Twitch brugernavn? *
Hvad er dit Discord brugernavn? *
Hænger du ud på +1 Chattitude Discorden (https://discordapp.com/channels/673494123671453697)? *
Hvad er din mail-adresse? *
Link til din Facebook-profil *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy