Request edit access
Bli Press - Redd Barna Ungdoms representant til Inspire Change 2020!
«Inspire Change 2020» er et arrangement hvor ungdom samles for å fremme spennende ideer om menneskerettigheter, klima, miljø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag. Arrangementet finner sted 13. august 2020 på Moss Kulturhus hvor det er plass til over 500 personer. Det vil minne om «Ted Talks» i form, vil filmes og distribueres digitalt. Fyll inn skjemaet og søk om å være én av de syv heldige personene som får være med.

Ønsker du å bli dyktig til å kommunisere ideene dine, på en overbevisende og engasjerende måte? Ønsker du å bli flink til å tale foran et publikum? Ja, da bør du søke!

For deltakerne skjer mye av det viktigste ved «Inspire Change» i forkant av arrangementet. Som deltaker vil du nemlig få kompetanse til å delta i det offentlige ordskiftet gjennom førsteklasses kommunikasjonstrening. Dette er en arena der du blir hørt og tatt på alvor, og derfor vil du få hjelp til å utvikle budskapet ditt av «coachene» som står bak TEDxOslo.

Er du mellom 13 og 24 og er engasjert i en eller flere saker, og har lyst til å være med på å skape en bedre verden, kan du søke. Søk gjerne her hos oss, men du kan også velge å søke hos en av de andre partnerne i prosjektet. (Amnesty International, Natur og Ungdom, Press – Redd Barna Ungdom, Greenpeace, Changemaker, Røde Kors og Spire).

Hver organisasjon vurderer søknadene som sendes inn til dem. De blir så sendt til en arbeidsgruppe som ser på programmet i sin helhet. Det er organisasjonen som mottar søknaden som tar den endelige beslutningen om hvilken kandidat de ønsker å velge ut.

Alle som blir valgt ut vil måtte forplikte seg til å gjennomgå den nødvendige treningen for å utvikle budskapet, manuset og presentasjonen. Blir du en av de heldige deltakerne skal du gjennomgå denne treningen sammen med seks andre ungdommer og «coachene» vil følge dere opp kollektivt og individuelt.

Alle deltakerne vil få reisestøtte og lignende for å kunne delta på samlingene. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme og ikke minst vil du ha ferdigheter du kommer til å dra nytte av hele livet!

Press - Redd Barna Ungdom er jobber med barns rettigheter i Norge, slik disse rettighetene er nedfelt i FNs barnekonvensjon. Vi er Redd Barna sin ungdomsorganisasjon, og har rundt 1200 medlemmer fordelt på 20 lokallag rundt omkring i landet. Press arbeider med de strukturelle årsakene til barns rettigheter brytes, og jobber med alt fra psykisk helse til verdens handel. Dersom du ønsker kan du stikke som representant fra Press. Eneste kriteriet er at du snakker om noe som handler om barns rettigheter å gjøre!

Søk da vel!
E-postadresse: *
Your answer
Samtykke *
Alle søknader blir håndtert etter gjeldende lover og regler. Det er kun et utvalg av personer i organisasjonen du søker hos, samt prosjektets arbeidsutvalg som vil lese søknadene. Ingen av søknadene vil ikke bli gjort offentlig tilgjengelig. Alle søknader og informasjon om søker, blir slettet etter 4 måneder
Navn: *
Your answer
Fødselsdato: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonnummer: *
Your answer
Gateadresse: *
Your answer
Postnummer: *
Your answer
By/sted: *
Your answer
Ønsker du å representere Press - Redd Barna Ungdom? *
Fortell kort om hva du gjør til vanlig *
En kort tekst om hva du driver med i herdagen (ikke mer enn 1000 tegn)
Your answer
Hva engasjerer deg? *
Fortell oss om hva som engasjerer deg, om det er en enkel sak eller et større tema (ikke mer enn 1500 tegn)
Your answer
Hva vil du snakke om? *
Beskriv kort hva du ønsker å snakke om (ikke mer enn 500 tegn)
Your answer
Hvorfor er dette viktig for deg å snakke om? *
Beskriv kort hvorfor dette er viktig for deg (ikke mer enn 500 tegn)
Your answer
Hvorfor er det viktig for publikum å høre om dette? *
Beskriv kort hvorfor dette er viktig for publikum eller andre å høre om (ikke mer enn 500 tegn)
Your answer
Om du blir valgt ut og får trening i formidling av et budskap, hvordan vil du å bruke det du har lært? *
Your answer
Noe annet vi bør vite om deg som du mener er relevant? *
Your answer
Takk!
Takk for at du tok deg tid til å søke. Søknadsfristen går ut 10. desember og vi trenger i underkant av to måneder på å gå igjennom alle søknadene. Vi sender ut tilbakemeldinger i løpet av januar 2020.

Klikk på SEND for å sende inn søknaden.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Press. Report Abuse