Request edit access
ПОВИК ЗА МААЛСКИ АКЦИИ
Во рамките на “Кампањата Мрдни со Прст” - Организација на жените на општина Свети Николе распишува јавен оглас за најмалку 3 маалски акции. Да ги размрдаме прстите на Светиниколчани и да го разубавиме соседството и опкружувањето околу нас.
Еден од условите за аплицирање е лицето иницијатор да собере потписи од повеќе соседи.
Што се може да вклучат маалските акции?
1. Поставување на урбана опрема (набавка на клупи, масички, лулашки за деца..)
2. Уредување на маалски простор (чистење, садење цвеќиња-петунии или љубичици, разубавување на запуштени делови итн.)
3. Партерно уредување на маалски простор
4. Набавка на контејнери, корпи за ѓубре и друга комунална опрема
5. Останати акции и активности кои придонесуваат за остварување на целите на кампањата.


Огласот ќе биде активен во периодот од 19/07/2017 до 30/07/2017 година

Име и Презиме *
Your answer
Улица и број *
Your answer
Телефон за контакт *
Your answer
Опишете на кратко кој проблем или потреба сакате да ја решите или подобрите во Вашето маало: *
Your answer
Дали за да се реализира активноста ви е потребна соработка и поддршка од локални институции/организации *
Your answer
Колку финансиски средства се потребни за да се реализира активноста *
Your answer
Каква друга поддршка би ви била потребна за да се реализира активноста *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service