Request edit access
Locaties groene fietstocht Dag v/d Duurzaamheid 10/10/2020
Op zaterdag 10 oktober is de nationale Dag van de Duurzaamheid. Vanuit Het Kruispunt in Barendrecht & de Gemeente Barendrecht organiseren we van 10.00 - 17.00 uur een groene fietstocht waarin verschillende duurzame plekken kunnen worden bezocht door geïnteresseerden. Meedoen als locatie in deze fietstocht met uw duurzame organisatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Wat houdt meedoen in? Uw locatie (of een gedeelte daarvan) is op zaterdag 10 oktober van 10.00-17.00 uur geopend voor bezichtiging door publiek. En er is een medewerker/vrijwilliger aanwezig die wat uitleg kan geven aan de bezoekers.

Let op: als deelnemende organisatie bent u zelf verantwoordelijk voor het hanteren van de corona-richtlijnen op uw locatie. Omdat bezoekers individueel per fiets langskomen en veel locaties in de open lucht zijn verwachten we dat dit goed te reguleren is.
Naam van de plek / organisatie *
Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats) *
N.B. Bent u een organisatie zonder fysiek locatie? Dan kunt u terecht in Het Kruispunt voor een informatie-tafel. Geef a.u.b. hieronder aan als u daar gebruik van wilt maken.
Link naar de website van uw organisatie: *
Openingstijden op zaterdag 10 oktober *
Type locatie *
Algemene beschrijving plek/organisatie (ong. 30 - 50 woorden). Benoem ook kort hoe uw organisatie aandacht besteed aan duurzaamheid. *
Beschrijving van speciaal programma / activiteit op 10 oktober (optioneel).
Let op: bij geen beschrijving gaan we ervan uit dat de locatie (of een gedeelte daarvan) op zaterdag 10 oktober van 10.00-17.00 uur is opengesteld voor bezichtiging. En dat een medewerker aanwezig is op 10 oktober die wat uitleg kan geven over de organisatie/plek.
Gegevens contactpersoon die ter plaatse aanwezig is, naam, telefoonnummer, emailadres. *
Gegevens contactpersoon algemene organisatie, naam, telefoonnummer, emailadres. *
Is uw locatie rolstoeltoegankelijk? *
Ruimte voor overige opmerkingen / bijzonderheden / speciale corona-maatregelen etc.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy