Request edit access
Pyetësori për bashkëpunimin ndërkufitar brenda makro-rajoneve të Danubit dhe Adriatikut
Ky pyetësor është publikuar në kuadër të projektit "SECCo2 - Rinia për Partneritetet Ndërkufitare dhe Kohezioni i EUSDR dhe EUSAIR" mbështetur nga Fondi i Projektit Strategjik i Danubit dhe PA10 - Kapaciteti Institucional i Strategjisë së BE-së për Rajonin e Danubit.

Objektivi kryesor i pyetësorit është mbledhja e të dhënave mbi format dhe strukturat e bashkëpunimit ndërkufitar që funksionojnë brenda territorit të Rajonit të Danubit dhe Adriatiko-Jonit. Si rezultat, një bazë të dhënash do të publikohet në një platformë online që ka për qëllim lidhjen e palëve lokale të interesit, si EGTC, euroregione, qytete, shoqata, dhoma,
etj.

Nëse përfaqësoni një nga ato që përmendëm më lart dhe nuk doni të humbisni lajmet më të fundit mbi nismat ndërqeveritare, ngjarjet dhe propozimet e hapura të projektit, regjistrohuni për platformën duke plotësuar sondazhin e mëposhtëm. Nëse nuk jeni të interesuar, por njihni dikë që mund të bëjë, ju lutemi të dërgoni ftesën tonë.

Për informacion të mëtejshëm të projektit ju lutemi vizitoni: http://cesci-net.eu/secco2

Nëse keni ndonjë pyetje apo problem në lidhje me pyetësorin, mos hezitoni të na kontaktoni në cesci@cesci-net.eu. Ju lutemi mbani në mend se ju mund të ngarkoni vetëm skedarët në seksionin 4, nëse jeni regjistruar në llogarinë tuaj Google.

Përpara se të plotësoni pyetsorin, ju lutemi të lexoni rregullat tonë lidhur me përdorimin e të dhënave tuaja personale: goo.gl/Sjtt4G

Faleminderit për bashkëpunimin tuaj!

A e pranoni përdorimin e të dhënave tuaja personale sipas rregullave tona?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms