Request edit access
BERGENBIER Hotel of Ice Photo Contest registration
Event Timing: February 10th-20th, 2018
Event Address: 1Strada Gheorghe Lazăr 39, Avrig 555200
Contact us at 40722227297 or press@brylu.ro
Final registration date: 09.02.2018, 23:59
Email address *
Name *
Your answer
Website *
Your answer
City *
Your answer
Phone number
Your answer
REGULAMENT DE PARTICIPARE
SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului cu premii "BERGENBIER Hotel of Ice Photo Contest 2018" este Asociatia Proiect Transilvania, cu sediul în Avrig, str. Gheorghe Lazăr, nr. 39, CP 555200, România, CUI 23102026. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania (https://goo.gl/TLZx1J). Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.
SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI
Concursul "Photo of Ice" se desfăşoară în perioada 10 - 20 februarie 2018.
Înscrierile în concurs au loc în perioada 1 - 9 februarie 2018, exclusiv online, prin intermediul acestui formular (https://goo.gl/urWRK1)
SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
În perioada 10 - 20 februarie 2018, orice fotograf amator sau profesionist, indiferent de nationalitate ce dorește să se înscrie în acest concurs are posibilitatea de a vizita Hotelul de Gheată de la Bâlea Lac si Palatul de Vară al baronului Samuel von Brukenthal din Avrig și de a realiza un album de minim 10 fotografii cu fiecare dintre cele două obiective turistice. Fiecare album va fi publicat pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania respectiv pe pagina de Facebook a Palatului de Vară din Avrig.
Fotografiile vor fi transmise prin email, într-un link de transfer până în data de 20 februarie, ora 22:00 la adresa press@brylu.ro.
Albumul de fotografii trebuie să contină următoarele elemente:
Hotelul de Gheată
4 fotografii exterior sau interior cu Hotelul de Gheată
2 fotografii exterior - peisaje din zona Bâlea Lac
1 fotografie interior sau exterior cu Biserica de Gheată
1 fotografie cu telecabina ce leagă Bâlea Lac de Bâlea Cascadă
1 fotografie de exterior cu cabana Bâlea Lac
1 fotografie de produs Bergenbier
Palatul de Vară Brukenthal din Avrig
1 fotografie interior cu hotelul Palatului
1 fotografie cu expozitia săsească
1 fotografie interior cu restaurantul Palatului
7 fotografii la alegere, interior sau exterior
Pentru realizarea acestor fotografii, fiecare fotograf participant are posibilitatea de a solicita câte o noapte de cazare, în regim de demipensiune, în mod gratuit, la Palatul Brukenthal din Avrig sau la Hotelul Bâlea Lac de la Bâlea Lac, , în limita a 15 locuri / unitate de cazare / concurs, în ordinea rezervărilor. Rezervările se fac prin email la adresa press@brylu.ro.
SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE
Premiile concursului constau în:
Locul I: 1000 de euro
Locul II: 200 de euro
Locul III: 100 de euro
Premiu special: cea mai spectaculoasa fotografie: 100 euro
Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email press@brylu.ro. Premiile se ridică în numerar la caseria societății sau prin transfer bancar în contul indicat de câștigător.
Câștigătorii vor fi stabiliti de un juriu format din: Dragos Asaftei - fotograf, Vlad Eftenie - arhitect, fotograf, finalist Sony World Photography, Sebastian Marcovici - Asociatia Focus Sibiu.
Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania în data de 26 februarie 2018. Fotografiile vor fi prezentate publicului în cadrul unei expozitii ce va avea loc între 1 și 4 martie la Palatul Brukenthal din Avrig. Vernisajul expozitiei va avea loc în data de 3 martie 2018, în cadrul Bergenbier Ice-Party, la Palatul Brukenthal din Avrig.
SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis tuturor fotografilor amatori sau profesioniști, cu excepţia angajaţilor Asociatiei Proiect Transilvania precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.
SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Asociatia Proiect Transilvania va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.
Fotografii participanți în acest concurs vor semna un acord prin care oferă ORGANIZATORULUI drepturile de autor ale fotografiilor înscrise în concurs pentru utilizarea lor în scop publicitar. Acordul va fi furnizat prin email după completarea formularului de înregistrare.

Regulament întocmit în data de 22.01.2018.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms