Request edit access
Căutăm voluntari (harnici) pentru Someș Delivery
De cele mai multe ori lansăm fotografii cu instalații și intervenții interesante, scriem noutățile evenimentului sau câte ceva despre impactul acestora pe Someș și în comunitate, însă în spatele fiecărei activități pe care o facem se află o mână de oameni care lucrează în mod voluntar la totul.
Așadar, căutăm și alți oameni responsabili, pricepuți la evenimente outdoor, lucru în echipă atât la concerte și fun, cât și la bătut cuie, lipit afișe și ajutat-cu-ce-e-nevoie la amplasările evenimentelor. Deci, căutăm voluntari cărora să le placă ce facem la Someș Delivery de câțiva ani încoace.
Dacă ești interesat, completează cele 6 (șase) întrebări de mai jos până pe 5 iunie și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Nume *
E-mail *
Telefon *
Vârstă și ocupație *
Ne interesează mai mult orientativ, ca să știm cum să ne împărțim la eveniment (și înainte) în funcție de cunoștințe și vârstă.
Spune-ne (pe scurt) de ce ai vrea să fii voluntar la Someș Delivery și în ce tipuri de activități ți-ai dori să te implici? *
Nu avem nevoie de o scrisoare de motivație ca la un job, stai liniștit :) Dar am vrea să știm dacă preferi să lipești afișe, să te asiguri că la concerte e totul în regulă, că la intervenții merge totul perfect sau să ne ajuți la construit și amplasat. Sau toate. :D
Disponibilitate pre-eveniment și în timpul evenimentului. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms