Request edit access
Praktijkvoorbeelden Checklist Groen Bouwen
De Checklist Groen Bouwen is een handvat voor bedrijven en particulieren bij het toepassen van natuurinclusieve maatregelen bij nieuwbouw en renovatie. De website (www.checklistgroenbouwen.nl) zal volledig worden vernieuwd. Meer dan nu het geval is, willen Vogelbescherming Nederland en de Zoogdiervereniging zorgen voor inspiratie en concrete voorbeelden voor maatregelen voor vogels én vleermuizen. Voor de nieuwe website verzamelen wij praktijkvoorbeelden om een plek te creëren waar overheden, bedrijfsleven en particulieren makkelijk en snel voorbeelden van maatregelen in het kader van natuurinclusief bouwen kunnen bekijken.

Voor deze praktijkvoorbeelden vragen Vogelbescherming Nederland en de Zoogdiervereniging graag om uw hulp. Was u betrokken bij de toepassing van maatregelen in gebouwen voor vogels (met name huismus, gierzwaluw en huiszwaluw) of vleermuizen (dwergvleermuizen, laatvlieger, grootoorvleermuizen of bijvoorbeeld meervleermuis)? Dan willen wij u vragen onderstaand formulier in te vullen voor het betreffende voorbeeld. Let wel, er wordt een selectie uit alle inzendingen gemaakt om een gevarieerd overzicht te bieden.

DEZE VRAGENLIJST IS NIET MEER TOEGANKELIJK! IN DE TOEKOMST ZAL HET WEER MOGELIJK ZIJN OM VOORBEELDEN IN TE ZENDEN. MOCHT U NOG VRAGEN HEBBEN, DAN KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA STEFAN.VREUGDENHIL@VOGELBESCHERMING.NL

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms