Request edit access
Inschrijfformulier springwedstrijd 24 maart 2019
Middels dit formulier kun je je inschrijven voor de springwedstrijd 24 maart 2019. Je kunt je uiterlijk tot 17 maart inschrijven, maar als de inschrijflijst eerder vol is dan communiceren we dat via de website/ Facebook en zullen we dit formulier weghalen

De springwedstrijden zijn veranderd het zijn nu officiële wedstrijden geworden waardoor je alleen nog mee doen als je springlessen gevolgd hebt. Er wordt gejureerd door een officiële FNRS jury en je dient dus ook je paspoort mee te nemen zodat wanneer je de springproef voldoende hebt afgerond je een promotiepunt bij gestempeld krijgt in je paspoort.
Met je instructie dien je te overleggen voor welk niveau je jezelf het best kunt inschrijven. Zoals je bij de dressuur proeven tot maximaal de F6 kunt instromen kan je bij de S proeven instromen tot maximaal de hoogte S50*.

Tijdens het rijden van een springproef word je beoordeeld door een FNRS Jurylid op het binnenkomen, halt houden en groeten, op de wijze van rijden tussen de hindernissen en op je houding en zit. Je krijgt dus drie verschillende cijfers, die uiteindelijk zorgen voor je totale puntenaantal.

Niveau's
S30 t/m S90
Het FNRS Leer springen met plezier bestaat uit verschillende klassen. Er wordt begonnen bij de S30. Het getal 30 geeft hierbij de hoogte van de hindernis aan. De klassen lopen steeds met 10 centimeter op, totdat de S90 is bereikt. S90 is de hoogst haalbare klasse bij het FNRS Springen. De klassen op een rijtje: S30, S40, S50, S60, S70, S80, S90. Voor de S40, S60 en de S80 kan er een diploma worden behaald. Wanneer je in een klasse 15 promotiepunten hebt behaald, moet je door naar de volgende klasse. Bij 3 promotiepunten mag je door naar de volgende klasse.

Kledingvoorschriften: zonder bodyprotector mag er niet gestart worden! Verder gelden dezelfde regels als bij de dressuurproefjes.

*Pension mag hoger instromen onder de voorwaarde dat dit overlegd is met hun eigen instructie en ze kunnen aantonen d.m.v. protocollen dat zij al eerder hoger gesprongen hebben.

Als je je via dit formulier inschrijft kun je er van uitgaan dat je mee mag doen. Mocht je onverhoopt toch op de reservelijst komen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Als je vragen hebt over de wedstrijd dan kun je deze mailen naar: wedstrijden@manegederuif.nl.

Wat is je naam? *
Graag je voor- en achternaam invullen
Your answer
Wat is je emailadres? (onder de 18 mailadres van je ouders) *
Your answer
Wat is je (mobiele) telefoonnummer? (onder de 18 nr van je ouders) *
Your answer
Wat is je Club de Ruif nummer? *
Dit nummer kun je vinden op je pasje. Als je nog geen lid bent, vul dan in GEEN LID. Op de dag van de wedstrijd kun je lid worden via het secretariaat (is verplicht om mee te mogen doen).
Your answer
1e voorkeur paard/pony? *
Vul svp naam van paard/ pony in.
Your answer
2e voorkeur paard/pony? *
Vul hier een ander paard/pony in dan bij je 1e voorkeur, tenzij je op een eigen paard/pony rijdt. Vul dan EP in.
Your answer
Welke categorie/hoogte ga je rijden? *
Wie neem je mee om ons bij de wedstrijd te helpen? *
We houden in de gaten wie geholpen heeft bij elke wedstrijd en als je twee keer hebt meegedaan zonder te helpen (zelf of een ouder), dan mag je alleen een derde keer meedoen als je die wedstrijd dan ook helpt.
Your answer
Voor welke taak, om ons te helpen bij de wedstrijd, heb jij of je hulp voorkeur voor? *
We hebben ook volwassenen nodig die ons helpen.
Required
Is dit de eerste keer dat jij of je hulp ons helpt bij de wedstrijd? *
Eventuele opmerkingen?
Als je opmerkingen hebt die van belang zijn voor de wedstrijd kun je die hier invullen. Vragen kun je mailen naar wedstrijden@manegederuif.nl. Hier dus geen vragen invullen waar je een antwoord op wil hebben.
Your answer
Belangrijke informatie
- Je moet lid zijn van Club de Ruif om mee te kunnen doen. Je kunt via de website lid worden.
- Afzeggen uiterlijk de laatste vrijdag voor de wedstrijd voor 12.00 uur via wedstrijden@manegederuif.nl; anders is startgeld verschuldigd.
- Afzeggingen aan de bar worden niet geaccepteerd.
- startgeld kan alleen contant worden betaald.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service