Request edit access
Science School 2019
Tallers de ciència i tecnologia al Campus del Baix Llobregat (Castelldefels). Del 25 de juny al 12 de juliol.
Nom *
Your answer
Cognom 1 *
Your answer
Cognom 2 *
Your answer
Edat *
Your answer
Sexe *
Adreça *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Població *
Your answer
Centre en el que estudies *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Mòbil *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
INSCRIPCIÓ ALS TALLERS SCIENCE SCHOOL
Cal que marquis aquells tallers en els que estàs interessada / interessat , en l'horari que et convingui.
Dimarts 25 de juny. Els/les Sherlock Holmes de l'aigua. Descobreix al laboratori la qualitat de l'aigua que beus
La qualitat de l'aigua afecta de manera importantíssima el medi ambient i l’agricultura. Al laboratori analitzarem l’aigua de diferents procedències: riu, bassa, mar, depuradores, ... i descobrirem quins són els criteris de qualitat que ha de tenir l’aigua segons els seus diferents usos. Juntes / junts determinarem quins són els problemes que comporta l’ús d’un aigua de baixa qualitat.
Horari 25 de juny (2019SH)
Dimecres 26 de juny: Realitat augmentada
Podreu descobrir què és la realitat augmentada i quines són les seves aplicacions en àmbits diversos com l'educació, la medicina, el turisme, etc. Podran fer un taller pràctic per veure com s'implementen les seves potencialitats en l'entorn Android.
Horari 26 juny (2019RA)
Dijous: 27 de juny: Introducció a la fabricacio digital. Les impressores 3D. - INSCRIPCIONS EN LLISTA D'ESPERA
Taller d'iniciació al modelat 3D aplicat a la impressió 3D. Creació d'un model tridimensional fent ús de programari CAD, per a la posterior fabricació i materialització d'aquest, mitjançant eines d'impressió 3D en plàstic i tecnologia.
Horari 27 de juny (2019FD)
Divendres 28 de juny. Un milió de clons: descobreix el cultiu in vitro d'espècies vegetals
El cultiu de teixits vegetals permet reproduir una planta a partir de qualsevol part de la mateixa. En molt poc espai i partint de molt poc teixit vegetal inicial es pot aconseguir en molt poc temps una gran descedència (a partir d'un únic explant es pot aconseguir més de 1.000.000 de noves plàntules en menys d'un any). En aquest taller utilitzarem petits fragments de plantes ornamentals i mitjançant l'ús de tècniques asèptiques, en cambra de flux laminar, iniciarem la seva reproducció. El material vegetal serà sembrat en tubs d'assaig que contindran medi de cultiu.
Horari 28 de juny (2019CIV)
Dilluns 1 de juliol: Dissenya la teva pròpia aplicació per mòbil amb App Inventor
Quantes aplicacions utilitzes al teu mòbil diàriament? Has pensat mai en crear una pròpia? En els darrers anys els mòbils han anat formant part de la nostra vida, i les seves aplicacions ens ajuden a treure tot el suc del seu funcionament. Aquest taller permet crear aplicacions Android a través d’una eina intuïtiva anomenada AppInventor que ha estat desenvolupada per
MIT (Massachusetts Institute of Technology). L’objectiu és la introducció al món de la programació d’una manera guiada i interactiva
Horari 1 de juliol (2019AI)
Dimarts 2 de juliol. ICFO. Institut de Ciències Fotòniques
Descobrireu els últims avenços en el camp de la fotònica, gràcies a les investigacions que fa l' ICFO sobre la física de la llum i les seves múltiples aplicacions.
Horari 2 de juliol (2019ICFO)
Dimecres 3 de juliol. Crea dispositius bojos amb Makey Makey
Makey Makey és una tecnologia desenvolupada per estudiants del MIT (Massachussets Institute of Technology) que permet convertir en una tecla o un joystick qualsevol cosa que tingui una certa conductivitat elèctrica. Això permet fer volar la imaginació i interactuar amb diversos dispositius d'una manera boja i creativa. Un taller que no et pots perdre!
Horari 3 de juliol (2019MM)
Dijous 4 de juliol. Simulador de vol, INSCRIPCIONS EN LLISTA D'ESPERA

Farem un vol virtual mitjançant un simulador de vol construït per estudiants de l’EETAC. Dins la cabina d’una avioneta real, l’objectiu principal de l’activitat és que conegueu de prop els principis bàsics que permeten el vol i amb els instruments de l’avió (comandaments de vol, indicadors de cabina, en definitiva, tota la aviònica) que permeten el control de l’aparell. Es
podrà escollir l’aparell, els aeroports d’enlairament i aterratge i el pla de vol
Horari 4 de juliol (2019SV)
Divendres 5 de juliol. Els secrets de l'ADN

L'ADN conté les instruccions genètiques utilitzades en el desenvolupament i funcionament de tots els éssers vius.
És com una mena de plantilla , una recepta, que conté les instruccions requerides per produïr els components de les cè.lules.
Horari 5 de juliol (2019ADN)
Dilluns 8 de juliol. Introducció a la robòtica. Construïm robots amb LEGO
Podreu experimentar des del muntatge i desmuntatge del robot fins a la seva programació. Creareu robots autònoms i podreu controlar els seus moviments.
Qui ha dit que els robots són cosa del futur?
Horari 8 de juliol (2019LEGO)
Dimarts 9 de juliol: La cuina de les reaccions químiques, físiques i microbiològiques: la cara científica del iogurt i els derivats lactis
En el supermercat trobem molts tipus de iogurts i llets fermentades, alguns són líquids, d’altre en diuen probiòtics, alguns són quallats en l’envàs i d’altres són batuts. En aquest taller explicarem les diferències entre uns i altres, perquè en alguns posa iogurt i en altres no, què vol dir probiòtic, les diferències sensorials entre iogurts amb fruita o amb aroma, etc. A més s’ensenyarà a llegir l’etiqueta.
Horari 9 de juliol (2019IL)
Dimecres 10 de juliol: Vols aprendre a fer un jardí?
No hi ha millor lloc per pensar i experimentar per primera vegada la nostra relació amb la natura que un jardí però ¿sabem què és un jardí? o com fer-ho?

A l'inici de The Poetics of Gardens (1988), Moore cita els consells del Sakuteiki (s. XI):
"... comença considerant la disposició de la terra i l'aigua. Estudia els treballs dels mestres del passat i recorda els llocs bells que coneixes. Després, en el lloc que triïs, deixa que la memòria parli i fes teu el que més et commou. "Una cosa així farem. Explorarem amb els ulls, les mans i els peus "les qualitats del lloc que creen la promesa d'un jardí" ... i ho farem. Així que, fem un jardí?

Horari 10 de juliol (2019J)
Dijous 11 de juliol: Descobrim els drons de superfície
Quan sentim parlar de drons, sempre pensem en vehicles aeris, però la mateixa tecnologia es pot aplicar a altres tipus de vehicles. En aquest taller descobrirem un tipus de drons molt diferents.
Horari 11 de juliol (2019DS)
Divendres 12 de juliol: Què passa quan una nau espacial retorna a la terra?
En aquest taller podreu familiaritzar-vos amb conceptes com desacceleració, sistemes de frenada, amortidors d’impacte, etc... La missió és clara: haureu de llençar un ou des de 12 metres d’alçada i evitar que es trenqui, utilitzant elements que ens permetin posar en pràctica els conceptes analitzats anteriorment. Podreu?
Horari 12 de juliol (2019NRT)
Protecció de dades
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service