Request edit access
FLOOR EXPO REGISZTRÁCIÓ/REGISTRATION FORM
Egy nap változatos programmal 200 négyzetméteren, ahol az ipari padlók, dekorpadlók, közösségi terek és speciális igénybevételnek kitett padlók tervezése és kivitelezése egyaránt terítékre került.

Időpont: 2019. december 12. 9.00-17.00-ig
Helyszín: Lurdy Konferenciaközpont (1097 Budapest IX. kerület, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A tervezőket délelőtt és délután egy-egy témára fókuszáló szakmai előadásblokkal várjuk, amelyek egyenként is látogathatók.
A gyakorlati szakemberek a nap során számos témában megtekinthető bemutatókon gyűjthetnek hasznos információkat.

A részvétel ingyenes, de a látogatási idősáv megadásával regisztrációhoz között.

A rendezvény a Magyar Építész Kamara által akkreditált. MÉK 2 pont (2019/280)


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név (Name) *
Telefonszám (Telephone number) *
Melyik napszakban várhatjuk rendezvényünkre? (what time of the day can we expect for you to our event?) *
Amennyiben igényli a Magyar Építész Kamara által biztosított ponto(ka)t, kérjük adja meg az alábbi adatokat!
(This section is only for Hungarian guests)
Magyar Építész Kamaránál nyilvántartott cím
Magyar Építész Kamaránál nyilvántartott azonosító
Területi (megyei) kamara megnevezése
Adatvédelmi tájékoztató (Privacy statement)
Adatkezelő 1.: Build-Communication Kft. Székhely: 2040, Budaörs, Szabadság út 117. Cégjegyzékszám: 13-09-125525, Adószám: 14598681-2-13, a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság által bejegyezve, www.buildmarketing.hu, iroda@buildmarketing.hu
Adatkezelő 2.: Mapei Kft. Székhely: 2040 Budaörs, Sport utca 2.sz., Cégjegyzékszám: 13 09 065163, Adószám: 10545863244, a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság által bejegyezve,  www.mapei.hu, www.floorexpo.hu 
(a továbbiakban együttesen: Adatkezelők)

Az adatkezeléssel kapcsolatos információk
A Build-Communication Kft. és a Mapei Kft. saját üzleti céljainak elérése érdekében folytatott tevékenységei során olyan aktivitásokat bonyolít (rendezvényeket, továbbképzéseket szervez, felméréséket, kutatásokat végez, promóciókat, nyereményjátékokat indít, szakmai újdonságokról tájékoztatást küld stb.), amelyek során gyűjti természetes és jogi személyek adatait, személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám, munkahelyi adatok, számlázási adatok, Kamarai azonosítók stb.). Az adatgyűjtés módja online vagy offline regisztráció.
A személyes adatok kezelésére a regisztrációval adott felhatalmazás a Regisztráló a tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul.
A regisztrációval a Regisztráló kijelenti, és kifejezett hozzájárulását adja, hogy a Build-Communication Kft. és a Mapei Kft., mint Adatkezelők, saját üzleti céljaik elérését szolgáló aktivitások során a személyes adatait kezelje, valamint, hogy számára online hírlevelet, levelet, SMS-t küldjön.
Harmadik fél hozzáférése
A Regisztráló a rendszerünkben tárolt személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Harmadik félnek tekintjük a Build-Communication Kft. és a Mapei Kft. együttműködő partnereit, ügyfeleit. Harmadik fél a Regisztrálók számára szánt üzeneteit a Build-Communication Kft-n és a Mapei Kft-n keresztül, hírlevél, E-DM, levél, vagy SMS formájában juttathatja el, amelyről a Regisztráló a regisztrációja során tájékoztatást kap, és ahhoz hozzájárulását adja.
Személyes adatok kezelésének megszűnése
A Regisztráló bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Regisztráló az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az iroda@buildmarketing.hu és a mapei@mapei.hu címen. A személyes adatok kezelésének megszüntetésére a fenti módokon jelzett kérés alapján az Adatkezelők a Regisztráló személyes adatait adatbázisából azonnal törli.
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: (1) 391-1400 Telefax: (1) 391-1410 Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

REGISZTRÁCIÓ JÓVÁHAGYÁSA (Registration confirmation) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy