Request edit access
Tu Pots 2020!
Email address *
Ets soci/a? *
Nom i Cognom *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Vols formar part del grup de WHATSAP del TuPots? *
E-mail *
Your answer
Edat (els menors necessiten autorització, a la web la trobareu). *
Your answer
Nivell: *
Mètode de pagament - 15€ (Si ets soci no has de pagar) ---- La inscripció no es formalitza fins que no es realitza la transferència.
100 x 100 Fondistes Tàrrega
CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de
Protecció de dades, t’informem del següent:
El responsable de les dades facilitades lliurement és el Club d'Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega (CIF: G 25468729), amb seu al C/ Segle XX, 2 (Centre d'Entitats), 25300 - Tàrrega i correu electrònic info@fondistestarrega.com.
En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si el Club d'Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy