Request edit access
Register now as an Albanian Skills volunteer! Regjistrohuni tani si vullnetar/e për Albanian Skills!
* indicates required field / tregon fushat e detyrueshme për t'u plotësuar.
Albanian Skills - www.albanianskills.org
Albanian Skills is currently organizing the 6th Edition of the National Skills Competitions.
Event will take place at 14 November 2020.
You can follow this event in the link below:
https://www.albanianskills.org/albanian-skills-competitions-2020/

The activities of this special event are designed with a focus on skills excellence of young VET learners and professionals.
In the frame of these activities, we are recruiting a body of volunteers who will join the body of experts and the entire organization team.

Therefore, be part of a wonderful adventure you'll never forget! For more information about our past activities, please visit http://www.albanianskills.org.

Joining Albanian Skills, is a great opportunity to contribute, to be creative in an innovative, exciting and challenging working and learning environment with plenty of networking, training and mentoring opportunities.

If you would like to become a volunteer for Albanian Skills, please fill in the form below.
*****************
Albanian Skills tashmë po organizon Edicionin e gjashte të Konkurseve të Aftësive Kombëtare më datë 14 Nëntor 2020.
Ju mund të ndiqni këtë event në linkun më poshtë:
https://www.albanianskills.org/albanian-skills-competitions-2020/

Aktivitetet e eventit janë krijuar me një fokus në përsosmërinë e aftësive të nxënësve të AFP-së dhe profesionistëve të rinj. Në kuadër të këtyre aktiviteteve jemi duke rekrutuar një Trupë Vullnetarësh që do t'i bashkohet Trupës së Ekspertëve dhe të gjithë grupit organizues.

Prandaj, bëhuni pjesë e një aventure të mrekullueshme që nuk do ta harroni kurrë!
Për më shumë informacion rreth aktiviteteve të kaluara, ju lutemi vizitoni http://www.albanianskills.org

Të qënit pjesë e Albanian Skills, është një mundësi e mirë për të kontribuar në një mjedis pune dhe të nxëni krijues, emocionues dhe me shumë mundësi për rrjetëzim, trajnime, mentorim dhe përparim personal dhe profesional.

Nëse dëshironi të bashkoheni si vullnetarë me Albanian Skills, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy