Request edit access
Inscripció Nit dels Premis MobiliCat
Si voleu assistir a la Nit dels Premis MobiliCat, que tindrà lloc el dimecres, 10 d’abril de 2019, cal que empleneu prèviament aquest formulari.

El sopar té un preu de 40€/persona, i en el cas de grups de 8 o més persones, es podrà reservar una taula sencera (Taula Corporativa).

Tots els assistents hauran de fer la seva inscripció individualment, malgrat que els pagaments sí que es poden fer per grup.

IMPORTANT: Una vegada realitzada la sol·licitud d’inscripció, caldrà ingressar l’import corresponent al núm. de compte IBAN ES31 0081 0173 3200 0122 5629, i enviar el comprovant de pagament a premis@mobilicat.cat abans del 31 de març de 2019.

Quan feu l’ingrés, cal que indiqueu el concepte NIT MOBILICAT i el nom de la persona, empresa, o entitat que fa la reserva. En el cas que feu el pagament per a més d’una persona, caldrà que indiqueu el nombre d’assistents.

Quan rebem el comprovant de pagament, us enviarem un mail confirmant-vos que esteu inscrits a la Nit MobiliCat. La inscripció no serà efectiva fins que rebeu el mail de confirmació.

Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Empresa/institució/entitat *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Sóc assistent a La Jornada Catalana de la Mobilitat 2019 *
Formo part d'una reserva de Taula Corporativa *
Taules CORPORATIVES. Escriviu el nom de l'empresa
Your answer
Taules INDIVIDUALS. Si voleu compartir taula amb altres persones, escriviu el nom
Your answer
Tens alguna intolerància alimentària?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AMTU. Report Abuse - Terms of Service