Request edit access
Formulari Inscripció Concurs d'Idees per la Mobilitat i el Turisme Sostenible MiroInCube
- Els alumnes participants al concurs podran presentar les seves idees en grup de 2-3 membres.

- Les cinc millors idees de negoci (seran seleccionades per un comitè avaluador i accediran a la final de dia 25 de febrer de 2019 a l'acte previst al 4YFN a Barcelona.

- Les cinc millors idees de negoci accediran a un programa de formació i mentorització de tres dies (20, 21 i 22 de febrer entre les 9 i les 15hrs.) a les infraestructures de la incubadora d’empreses de base tecnològica del Parc Bit per tal de competir per la millor presentació de projecte que es realitzarà el divendres dia 22 de febrer de 2019 a la competició per el millor “pitch” a l’acte previst al Parc Bit.

Premis:
- 5.000€ en efectiu per a l millor idea de negoci relacionada amb la Mobilitat i el Turisme Sostenible

- Invitació i accés per els equips finalistes a la iniciativa 4 Years From Now Startup Event i participació a la "pitch competition" al Programa MiroinCube (25 de febrer) amb despeses de viatge a Barcelona incloses.

- Accés a programa de mentorització en idees de negoci de tres dies (20-22 de febrer) organitzat i exectutat per l’equip de tècnics de suport a empreses de recent creació del Programa #Emprenbit.

Descripció de la idea
Un augment excessiu dels fluxos turístics comporta la massificació i la saturació de llocs; això genera un augment de la demanda energètica amb conseqüències directes en les emissions de CO2, la gestió de residus, la densitat del trànsit rodat i el transport públic. Pel que fa a la gestió de l'allotjament turístic, aquest impacte es reflecteix en un augment dels preus de les propietats privades; també s'inclouen el deteriorament del patrimoni cultural i llocs classificats o problemes per garantir la seguretat de les persones.

L'aportació de les noves tecnologies relacionades amb la mobilitat permet crear noves eines de recollida, explotació i anàlisi de dades per a la creació de noves solucions per a tots els grups d'interès turístics: GPS i geolocalització, dades per satèl·lit i dades calentes, Wi-Fi i connectivitat 5G, IA i Big Data, NFC i tecnologies sense contacte, etc. Quines solucions poden proporcionar les tecnologies relacionades amb la mobilitat per a la gestió dels fluxos turístics? Quines eines o serveis es poden desenvolupar o millorar per a aquest propòsit?

Problema detectat *
Your answer
Solució proposada *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service